Kizlar eşimden ayrilmak istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nehir ada'm tarafından oluşturulan Kizlar eşimden ayrilmak istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,000 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar eşimden ayrilmak istiyorum
Konbuyu başlatan Nehir ada'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nehir ada'm

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Annem yada babama dersem beni ondan ztn ayırırlar her aradıklarında belli etmiyorum bişey iyiyim deyip gecistiriyorum evimdeki skntiyi dışarıya yansitmadgm için belkide bole yapıp bilmiyorum
Yok cnm en güzelini yapmışsın evindeki sıkıntıları yansitmamakla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kafana takma benim 13yasindaki oğlum bile tık tok tan kızlara bakiyo diyo bunlar sanal dilenci anne orasını burasını açıyorlar erkekler gül 🌹 atıyor para kazanıyorlar bizmisiz cahil çocuk nasıl yapılır orta okul da öğrendik şimdikiler zehir sen bebeğini düşün bak kardeşim yasaklar insana cazip gelir sen kavga etsen de adam senin yanında bakmaz iş yerinde tuvalet te yine bakar ne kadar sikarsan o kadar kaçar rahat ol kendine bak kendini sev sabah kalk makyaj yap dışarı çık yürüyüş yap bebeğine alış veriş yap kuşlara buğday at bı kafede otur kendine bı kahve ismarla kuaför e git biz kadınlar bı fon bile cektirsek moralimiz düzelir vallahi kendini düşün üzerine düşme eskisi gibi ilgi alaka azalınca ne oluyor diye eşek ten düşmüş 🍉 karpuza döner kendine değer ver umursama
Tatlım yazdıklarını okuyunca bile bana bir özgüven geldi😂😎

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İste bende Tavrimi sert koyunca kavga çıkıyor ağlayan üzülen bn oluyorum bebek olmasydi krnmda hiç acimdn ypcgmi yprdm korkuların en büyüğünü ona yasatrdim ama bebeğimi riske atamam 😔 tükenmişlik hissi var üstümde bilmiyorum kimseye derdimi anlatamıyorum bende buraya yazıp içimi döküyorum
Ya kıyamam cnm kaç aylık şuan bebeğin ..

A

Ayshe ❤️

Guest
İste bende Tavrimi sert koyunca kavga çıkıyor ağlayan üzülen bn oluyorum bebek olmasydi krnmda hiç acimdn ypcgmi yprdm korkuların en büyüğünü ona yasatrdim ama bebeğimi riske atamam 😔 tükenmişlik hissi var üstümde bilmiyorum kimseye derdimi anlatamıyorum bende buraya yazıp içimi döküyorum
Asla sakın öyle kötü düşünceler kafana girmesin bebek var evet ama sende bir annenin babanın bebeğisin unutma hiç kimse için bu eşin bile olsa öyle kötü şeyler aklına getirme. Eşine de ki senin bu yaptıklarını ben yapmış olsam senin tavrın ne olurdu biraz benim yerime koy kendini de beni seviyorsan neden bu kadar üzülmeme bu kadar yıpranmama izin veriyorsun de, sıkıntı stres yüzünden hastalansam bebeğimize bişey olsa değer mi bu yaptıkların için de, öncelikle güzelce konuş ve eğer düzelmezsen ben seni ne kadar çok seversem seveyim güvenim biterse bu evliliği yurutemem de. Başkasına selam mrb yazan birine tavrını gerçekten sert koy ve ağlama. Şimdi burda bazı arkadaşlar çocuğun için dayan yeni evlisiniz demiş ama balık baştan kokar unutma başı böyle olan bişey düzeltilmezse çok daha kötü yerlere gelir bu bir, ikincisi anne babası yanyana ama güvensiz bir ortamda yaşayan bir çocukta mutlu olamaz, çünkü anne mutlu değil baba aylak ne halt yediği belli değil bu çocuk zaten mutlu olmaz. Unutmayalım gelecekte yaşanılan tüm sorunlar sıkıntılar çocukluk travmalarının eserleridir. Eğer eşinin sana saygısı yoksa ve eşine olan güvenin bittiyse ve eşin bu konuda adım atmıyorsa hala diretiyorsa yolun sonu çok daha kötüdür benim fikrim bu. Allah'ım yardımcın olsun inşallah 🙏

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
5 aylık hamileyim ama artık yaptıklarına katlanamiyorum sabır sabır hep sabır ettim ama olmuyor ne yapcm bilmiyorum daha önce de defalarca kavga ettim konuşmadım kus kaldım yapma dedim uyardım ama artık yetti canıma sosyal medyadan başkalarını takip edip başkalarına msj atıo telefonu bnden saklayıp şifre koyuyor 1 senelik evliym daha ben kiskanc biriyim gelemiyorum ben yapmiyorsam onunda yapmasını istemiyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor sonra karnimdaki.bebek aklıma gelip vazgeçiyorum dünde arkadaşıyla gazinoya.gitms utanmadan WhatsAppdan durum atmış ayrılmak istediğimi soleyince ben senden ayrılmam ben seni çok seviyorum dio ama söylediklerim bir kulagindan girio ötekinden çıkıyor ben onun çok fedakarlık ya yaptım eşimi çok sevdim ona destek oldm evlenmeden önce yada sonra ailesiyle küsmustu benim sayemde barıştı karşılığı.bumu diye kendime kızıyorum geçen günde boşanmak istedgmde telefonu duvara fırlatıp kırdı annemi.aricm dediğimde sanki karşımdaki kişi sevdgm adam değilde başka biriymiş gibi geliyor bilmiyorum ne yapcm düzelir die bekledim ama olmadı son çare evden eşyalarımı alıp gitmek geliyor içimden
Valah benimde eşim instg.olsun her ne olursa olsun telefonunu hayata bana vermez şifre koymuş galerine dahi olsemde istesem başımda duruyor vermiyor manyak gece geç yarısında şifresini çözüp bakıyorum ama haberi yok çoğu pis şeyleri siliyorum yerine koyuyorum sonra ona dediğimde yalan yere kuran yemin diyor bende diyorum insalah o kuran yemin sana bı güzel çarpsın utan boş yalan yere kuran yemin etme bari diyorum ama bosverdim ne ederse kendisine zarar birgün tamamen kaybedince i zaman değer anlar ama herşeyi çocuklarım için susuyorum farzetki kocasızim oda odundur benimki böyle senin gibi telefonu ne görüyorum nede veriyor ama çok şükür bizde gazino pavyon içki kumar tür şeyler yok gitmez bı iraga gidiyor aynı gün dönüyor ama seninki biraz değişik sen bence ailene git bi mudet uzak kal ikinize iyi gelir belki biraz sensizken değerini anlar 🤲

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valah benimde eşim instg.olsun her ne olursa olsun telefonunu hayata bana vermez şifre koymuş galerine dahi olsemde istesem başımda duruyor vermiyor manyak gece geç yarısında şifresini çözüp bakıyorum ama haberi yok çoğu pis şeyleri siliyorum yerine koyuyorum sonra ona dediğimde yalan yere kuran yemin diyor bende diyorum insalah o kuran yemin sana bı güzel çarpsın utan boş yalan yere kuran yemin etme bari diyorum ama bosverdim ne ederse kendisine zarar birgün tamamen kaybedince i zaman değer anlar ama herşeyi çocuklarım için susuyorum farzetki kocasızim oda odundur benimki böyle senin gibi telefonu ne görüyorum nede veriyor ama çok şükür bizde gazino pavyon içki kumar tür şeyler yok gitmez bı iraga gidiyor aynı gün dönüyor ama seninki biraz değişik sen bence ailene git bi mudet uzak kal ikinize iyi gelir belki biraz sensizken değerini anlar 🤲
Harikasın canım ajan gibiyiz biz kadınlar yemin ederim erkeklerde bizi saf sanıyor aptallar bı gün sende çocukları al bizde geliyoruz Irak a tatil yapicaz de gül 🌹 gibi karısı var vallahi kıymetini bilsin

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Harikasın canım ajan gibiyiz biz kadınlar yemin ederim erkeklerde bizi saf sanıyor aptallar bı gün sende çocukları al bizde geliyoruz Irak a tatil yapicaz de gül 🌹 gibi karısı var vallahi kıymetini bilsin
Pasaport yok diyor olsada hayata götürmem sizin için çalışıyorum sanki ne yapıyorum ama Allah var irga gidip çalışıp geliyor aynı gün küçük araç üzerine yolcu götürüp getiriyor ama telefon konusunda çok pis yanları var o konularda Allah var hakimi yiyemem gezmeye tozmaya hiç gitmez hep evde bizimde tek şikayetiniz telefon sosyal iletişim medya 😀ama beni cahil biliyor meğerse ajan gibi her gece zaten zor uyuyorum gebelikten dolayı gece gizli gizli telefona bakıp duruyorum sonra yerine koyuyorum 😀😀çoğu seyleride siliyorum 😂😂haberi oluyor ama ses edemiyor sildigim şeylere korkuyor ses etse cevap verecem diye 😂

S

Sara Vildan

Guest
5 aylık hamileyim ama artık yaptıklarına katlanamiyorum sabır sabır hep sabır ettim ama olmuyor ne yapcm bilmiyorum daha önce de defalarca kavga ettim konuşmadım kus kaldım yapma dedim uyardım ama artık yetti canıma sosyal medyadan başkalarını takip edip başkalarına msj atıo telefonu bnden saklayıp şifre koyuyor 1 senelik evliym daha ben kiskanc biriyim gelemiyorum ben yapmiyorsam onunda yapmasını istemiyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor sonra karnimdaki.bebek aklıma gelip vazgeçiyorum dünde arkadaşıyla gazinoya.gitms utanmadan WhatsAppdan durum atmış ayrılmak istediğimi soleyince ben senden ayrılmam ben seni çok seviyorum dio ama söylediklerim bir kulagindan girio ötekinden çıkıyor ben onun çok fedakarlık ya yaptım eşimi çok sevdim ona destek oldm evlenmeden önce yada sonra ailesiyle küsmustu benim sayemde barıştı karşılığı.bumu diye kendime kızıyorum geçen günde boşanmak istedgmde telefonu duvara fırlatıp kırdı annemi.aricm dediğimde sanki karşımdaki kişi sevdgm adam değilde başka biriymiş gibi geliyor bilmiyorum ne yapcm düzelir die bekledim ama olmadı son çare evden eşyalarımı alıp gitmek geliyor içimden
Kuzum yazdiğini okudum uzuldum acikcasi ama şu aralar sağlikli duşunemezsin adam seni aldatmamiş bu kadar buyutmesen yuvayi yikmak kolay ama biraz sabret cocuğunu kendi evinde doğur her ailede vardir sorunlar şu an hormonlardan dolayi sağlikli düsunemiyorsun ayrilsan bu defada onun icin uzuleceksin ne kadar yok desende uzuleceksin bak bacim gel beni dinle herşeyi kafaya takma inan bebek olsun cok deyişicek benim kuzenimin eşi ondan beterdi ama şu an varsada yoksada ailem diyor ve o cocuğun sucu ne onu babasindan annesinden ailesinden mahrum ediyorsun? Biraz sakinleş sakin kafayla düsun.

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum yazdiğini okudum uzuldum acikcasi ama şu aralar sağlikli duşunemezsin adam seni aldatmamiş bu kadar buyutmesen yuvayi yikmak kolay ama biraz sabret cocuğunu kendi evinde doğur her ailede vardir sorunlar şu an hormonlardan dolayi sağlikli düsunemiyorsun ayrilsan bu defada onun icin uzuleceksin ne kadar yok desende uzuleceksin bak bacim gel beni dinle herşeyi kafaya takma inan bebek olsun cok deyişicek benim kuzenimin eşi ondan beterdi ama şu an varsada yoksada ailem diyor ve o cocuğun sucu ne onu babasindan annesinden ailesinden mahrum ediyorsun? Biraz sakinleş sakin kafayla düsun.
Kızlar 14 Şubat'ta gitmiş bana hediye almış sorun telefonsa telefonu bırakırım tuşlu ile idare ederim vs. Vs dio beni dışarı kahve içmeye gezmeye götürdü kötü davrndm.gtmek istemedim yaptiklarindan dolayı soğudum biraz bana böle davranma nolur çok zoruma gidiyor dio gece yatarkende arkamı dönüp uyuyordm biraz anladı sanki ama çok az benim senden başka kimsem yok deyip duruo seni seviyorum dio ama ben inanmadığımi soledim böle yazmış mesajda "İnan miyorsun bana biliyorum ama benim tek derdim senle çocuk benim aklım hep sizde beni başka şeyle yargılama

Kafam çok karışık ne yapcm bilmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.