Yok cnm en güzelini yapmışsın evindeki sıkıntıları yansitmamaklaAnnem yada babama dersem beni ondan ztn ayırırlar her aradıklarında belli etmiyorum bişey iyiyim deyip gecistiriyorum evimdeki skntiyi dışarıya yansitmadgm için belkide bole yapıp bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tatlım yazdıklarını okuyunca bile bana bir özgüven geldiKafana takma benim 13yasindaki oğlum bile tık tok tan kızlara bakiyo diyo bunlar sanal dilenci anne orasını burasını açıyorlar erkekler gülatıyor para kazanıyorlar bizmisiz cahil çocuk nasıl yapılır orta okul da öğrendik şimdikiler zehir sen bebeğini düşün bak kardeşim yasaklar insana cazip gelir sen kavga etsen de adam senin yanında bakmaz iş yerinde tuvalet te yine bakar ne kadar sikarsan o kadar kaçar rahat ol kendine bak kendini sev sabah kalk makyaj yap dışarı çık yürüyüş yap bebeğine alış veriş yap kuşlara buğday at bı kafede otur kendine bı kahve ismarla kuaför e git biz kadınlar bı fon bile cektirsek moralimiz düzelir vallahi kendini düşün üzerine düşme eskisi gibi ilgi alaka azalınca ne oluyor diye eşek ten düşmüş
karpuza döner kendine değer ver umursama