Kizlar eşimden ayrilmak istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nehir ada'm tarafından oluşturulan Kizlar eşimden ayrilmak istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,000 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar eşimden ayrilmak istiyorum
Konbuyu başlatan Nehir ada'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nehir ada'm

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Cnm birbirinize o güveni verin.. şifre koymasın oturp konusun karşılıklı bu şekilde üzüldüğünü dile getir sonuçta hamilesin oda bunu biliyor stres üzüntü sana iyi gelmez bebeğine de.. seni sevdiğinden eminsen ve onguveni vereceğini biliyorsan aranızdaki sorunu konuşarak güzel bı şekilde çözün ☺️ inslalah düzelir guzleim 🤲🏻🥰
Defalarca konuştum kaç kere ben okudum bilgiliyim kendiside biliyor ama inadıma yaparmış gibi yapma dediklerimi tekrarlıyor diyorum ona sevmiyorsan ayrılalım git istediğinle evlen ben kimseyi istemiyorum ben seni seviyorum dio hem sevgisini hissedip hemde ondan soğuyorum kızıyorum küsuyorum ama anlamıio annesiyle konuştum bir kere erkekler orasını burasını açan kişiye meraklı olur belli bir süre sonra ilgisini çekmez bırakırOrasi burası kapalı olan kişi onun dikkatini çeker gibi şeyler dedi ama Benim midem geniş deglki 😭 hem bn ilk evlndgmz günlerde sırf eşim erken glsn diye beklerdim bı dediğini ikiletmezdm şimdi ev işi bile ypmk gelmiyor içimden o derece piskolojim bozuldu

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Defalarca konuştum kaç kere ben okudum bilgiliyim kendiside biliyor ama inadıma yaparmış gibi yapma dediklerimi tekrarlıyor diyorum ona sevmiyorsan ayrılalım git istediğinle evlen ben kimseyi istemiyorum ben seni seviyorum dio hem sevgisini hissedip hemde ondan soğuyorum kızıyorum küsuyorum ama anlamıio annesiyle konuştum bir kere erkekler orasını burasını açan kişiye meraklı olur belli bir süre sonra ilgisini çekmez bırakırOrasi burası kapalı olan kişi onun dikkatini çeker gibi şeyler dedi ama Benim midem geniş deglki 😭 hem bn ilk evlndgmz günlerde sırf eşim erken glsn diye beklerdim bı dediğini ikiletmezdm şimdi ev işi bile ypmk gelmiyor içimden o derece piskolojim bozuldu
Ya kıyamam keşke bu şekilde davranmasa.. insalah rabbim doğru yolu gösterir kendini eşine.. bebek olunca hidayete gelir belki belki bebek size uğur getirir .. cnm kızlarla mi mesajlasiyor yoksa sadece öyle kızları mi takip ediyor ?

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Ya kıyamam keşke bu şekilde davranmasa.. insalah rabbim doğru yolu gösterir kendini eşine.. bebek olunca hidayete gelir belki belki bebek size uğur getirir .. cnm kızlarla mi mesajlasiyor yoksa sadece öyle kızları mi takip ediyor ?

bir kaç kere gece telefonu elime alıp kurcaladm mrb slm gibi şeyler yakaladm genelde takip paylaşılan resimleri beğenme fln filan o tiktokdan nefret ediyorum 😤 şimdi telefona şifre koymuş ne yapıo.blmiom ama şifreyi söyleyene kadar Tavrimi drgismicm yada yolunu çiz dicem ayrılalım dedigmdede ben boşanmam senden deyip tutturuo

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
bir kaç kere gece telefonu elime alıp kurcaladm mrb slm gibi şeyler yakaladm genelde takip paylaşılan resimleri beğenme fln filan o tiktokdan nefret ediyorum 😤 şimdi telefona şifre koymuş ne yapıo.blmiom ama şifreyi söyleyene kadar Tavrimi drgismicm yada yolunu çiz dicem ayrılalım dedigmdede ben boşanmam senden deyip tutturuo
Peki internet dışında öyle bı çapkınlık peşinde mi? Mesela senden habersiz görüştüğü zaman geçirdiği var mı? Ben anlamıyorum ki bazı erkekelr niye böyle gül gibi eşin varken başkalarına niye yazarlar ki ? Bu konuda tavrını yok tabi bu şekilde alismasin . Sevgi bu değil başka kızlara slm verip yazıp beğenerek evlilik yürümez.. gerekirse tiktok silsin tavrını köy boş bı program zaten

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Peki internet dışında öyle bı çapkınlık peşinde mi? Mesela senden habersiz görüştüğü zaman geçirdiği var mı? Ben anlamıyorum ki bazı erkekelr niye böyle gül gibi eşin varken başkalarına niye yazarlar ki ? Bu konuda tavrını yok tabi bu şekilde alismasin . Sevgi bu değil başka kızlara slm verip yazıp beğenerek evlilik yürümez.. gerekirse tiktok silsin tavrını köy boş bı program z

Peki internet dışında öyle bı çapkınlık peşinde mi? Mesela senden habersiz görüştüğü zaman geçirdiği var mı? Ben anlamıyorum ki bazı erkekelr niye böyle gül gibi eşin varken başkalarına niye yazarlar ki ? Bu konuda tavrını yok tabi bu şekilde alismasin . Sevgi bu değil başka kızlara slm verip yazıp beğenerek evlilik yürümez.. gerekirse tiktok silsin tavrını köy boş bı program zaten
hakkını yiyemem o konuda çevresinden beni saklamaz elimden tutar veya koluma gir der catsiya fln gttigmzde ama internet dışında gozu Dışarda dgl
Tek sorun sosyal medya ve telefon şifresi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
hakkını yiyemem o konuda çevresinden beni saklamaz elimden tutar veya koluma gir der catsiya fln gttigmzde ama internet dışında gozu Dışarda dgl
Hmm yani sanal çapkın .. cnm dedigim gibi seven insan internette bile çapkınlık yapmaz.. sen karşına al ve tavrını sert bı şekilde göster affetme bu konularda degimesi için yoksa eşin öyle alisir

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Hmm yani sanal çapkın .. cnm dedigim gibi seven insan internette bile çapkınlık yapmaz.. sen karşına al ve tavrını sert bı şekilde göster affetme bu konularda degimesi için yoksa eşin öyle alisir
İste bende Tavrimi sert koyunca kavga çıkıyor ağlayan üzülen bn oluyorum bebek olmasydi krnmda hiç acimdn ypcgmi yprdm korkuların en büyüğünü ona yasatrdim ama bebeğimi riske atamam 😔 tükenmişlik hissi var üstümde bilmiyorum kimseye derdimi anlatamıyorum bende buraya yazıp içimi döküyorum

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kafana takma benim 13yasindaki oğlum bile tık tok tan kızlara bakiyo diyo bunlar sanal dilenci anne orasını burasını açıyorlar erkekler gül 🌹 atıyor para kazanıyorlar bizmisiz cahil çocuk nasıl yapılır orta okul da öğrendik şimdikiler zehir sen bebeğini düşün bak kardeşim yasaklar insana cazip gelir sen kavga etsen de adam senin yanında bakmaz iş yerinde tuvalet te yine bakar ne kadar sikarsan o kadar kaçar rahat ol kendine bak kendini sev sabah kalk makyaj yap dışarı çık yürüyüş yap bebeğine alış veriş yap kuşlara buğday at bı kafede otur kendine bı kahve ismarla kuaför e git biz kadınlar bı fon bile cektirsek moralimiz düzelir vallahi kendini düşün üzerine düşme eskisi gibi ilgi alaka azalınca ne oluyor diye eşek ten düşmüş 🍉 karpuza döner kendine değer ver umursama

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım aklı başında bir aile büyüğü yok mu eşinle konuşacak ya da kendi ailenle konuş onun ailesini de çağır hepsi bir araya gelip bi yola koysunlar benim eşimde ilk evlendiğim sene gece 3 lerde gelirdi eve hamile halimle hep ağlardım aile büyüklerini soktum araya boşanacağım dedim konuştular ettiler arkadaş ortamını değişti düzeldi çok şükür bin şükür 🙏🏻 tek başına mücadele edemezsin düzelmez biran önce aile büyüklerini sok araya

Tüm sayfalar yüklendi.