İnşallah iyilerdir🤲🏻 Allah'ın izniyle girer Asena 🤲🏻
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 13 Ocak 2023 #11 İnşallah iyilerdir Allah'ın izniyle girer Asena
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,500 Konum Kırklareli 13 Ocak 2023 #12 Zümre' Alıntı: Bence fırsatı olmuyordur canim iki çocukla zor oluyordur buraya vakit ayırmak bem bile tek çocukla zor giriyorum Genişletmek için tıkla ... Orası öyle canım da eskiden bu kadar yapmıyordu pmdam merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Ocak 2023 Hülya❤️' Alıntı: İnşallah iyilerdir Allah'ın izniyle girer Asena Genişletmek için tıkla ... İnşallah canom
Zümre' Alıntı: Bence fırsatı olmuyordur canim iki çocukla zor oluyordur buraya vakit ayırmak bem bile tek çocukla zor giriyorum Genişletmek için tıkla ... Orası öyle canım da eskiden bu kadar yapmıyordu pmdam merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Ocak 2023 Hülya❤️' Alıntı: İnşallah iyilerdir Allah'ın izniyle girer Asena Genişletmek için tıkla ... İnşallah canom
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 13 Ocak 2023 #13 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Orası öyle canım da eskiden bu kadar yapmıyordu pmdam merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Ocak 2023 İnşallah canom Genişletmek için tıkla ... İnşallah Ayşem birşey soracam dmlere giremiyorum açılmıyor neden acaba
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Orası öyle canım da eskiden bu kadar yapmıyordu pmdam merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Ocak 2023 İnşallah canom Genişletmek için tıkla ... İnşallah Ayşem birşey soracam dmlere giremiyorum açılmıyor neden acaba
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,500 Konum Kırklareli 14 Ocak 2023 #14 Hülya❤️' Alıntı: İnşallah Ayşem birşey soracam dmlere giremiyorum açılmıyor neden acaba Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki kuzum
Hülya❤️' Alıntı: İnşallah Ayşem birşey soracam dmlere giremiyorum açılmıyor neden acaba Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki kuzum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 14 Ocak 2023 #15 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Bilmiyorum ki kuzum Genişletmek için tıkla ... İnşallah düzelir
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 15 Ocak 2023 #16 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: @Asena.ase ne zamandır postlara yazmıyor haberi olan var mı? normalde yazan bir kişilik mersk ettim açıkçası birde kızı ve oğlu hastaydı. Genişletmek için tıkla ... Aynen yaa ne zamandır yok
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: @Asena.ase ne zamandır postlara yazmıyor haberi olan var mı? normalde yazan bir kişilik mersk ettim açıkçası birde kızı ve oğlu hastaydı. Genişletmek için tıkla ... Aynen yaa ne zamandır yok
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,500 Konum Kırklareli 15 Ocak 2023 #17 @Asena.ase kuzu nerdesin hala
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 15 Ocak 2023 #18 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: @Asena.ase kuzu nerdesin hala Genişletmek için tıkla ... Girmiş ama uygulamaya inşallah yazar kuzum
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: @Asena.ase kuzu nerdesin hala Genişletmek için tıkla ... Girmiş ama uygulamaya inşallah yazar kuzum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,500 Konum Kırklareli 15 Ocak 2023 #19 Hülya❤️' Alıntı: Girmiş ama uygulamaya inşallah yazar kuzum Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum
Hülya❤️' Alıntı: Girmiş ama uygulamaya inşallah yazar kuzum Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 15 Ocak 2023 #20 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: İnşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... Kayram nasıl Ayşem