Sorum var Kizlar hamileyim galiba😥

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kizlar hamileyim galiba😥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,866 kez görüntülenmiş, 130 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar hamileyim galiba😥
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alya

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Kız ne bileyim daha ilk😂
Öyle güzel bence de yaa biraz evliliğin tadını çıkarmak lazım☺️ ben ilk çocuğuma hemen evlendigim gibi hamile kaldım🤦 bildiğin 10 aylık yeni gelinken doğum yaptım😅 ikinciye 5 yıl ara verdim kızım şuan 5 yaşını geçti ara olması güzel ☺️

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Kız ne bileyim daha ilk😂
Enesteya bugun oyla de daha 2tana istiyom ekiz olsa daha iyi de bakalim o Anda bayilirmi☺😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öyle güzel bence de yaa biraz evliliğin tadını çıkarmak lazım☺️ ben ilk çocuğuma hemen evlendigim gibi hamile kaldım🤦 bildiğin 10 aylık yeni gelinken doğum yaptım😅 ikinciye 5 yıl ara verdim kızım şuan 5 yaşını geçti ara olması güzel ☺️
Benimki suan 13sana arasi bebega hesret gitmisiz😊🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen bizimde öyle canım hemen hamile kaldım ben evlendikten bi ay sonra , bizde bunda bi 5 yıl ara istiyoruz , hem çocuğumuza iyi bi gelecek için yaşam zor toparlanıp dediğin gibi tadını da çıkarmak için hem de bebeğime iyi bir gelecek vermek için.

Enesteya bugun oyla de daha 2tana istiyom ekiz olsa daha iyi de bakalim o Anda bayilirmi☺😂

Benimki suan 13sana arasi bebega hesret gitmisiz😊🤭
Ay zaten rabbime her gün dua ediyorum sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün ikiz evlat ver diye 😍❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar