Sorum var Kızlar hayırlı akşamlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Kızlar hayırlı akşamlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,207 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar hayırlı akşamlar
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Nasılsınız keyifler yerinde mi bisey sorcam bu pazartesi 3 hafta olucak ameliyat olalı ama biraz is yapınca eğilince serden biseyler almaya toplamaya felan ayakta biraz fazla durunca hemen karnım ve belim Ağrıyor Normal mi
canim sen olan amelyatdan ben daha evlenmeden olmusdum 4 ay icinde topralandim kendini yorma zaten doktorlarda cok yurus yapmamayi ayak usde kalmamayi oneriyor iylesene kadar

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür iyiler kuzum uyutuyorlar ikiside bende uzanıyorum dinleniyorum birazdan yemek hazırlığına gircem az uzanayim dedim senin paşalar nasıl kuzum
OH iyi yapıon çocuklar uyudukça bende iyim diyorum ama. Ev işleri bu sefer demet uyuma biz varız bizi temizle. Diye bağırıyor 😂😂😂😂😂😂benimkiler iyi şükür büyük oğlan ortalığı dağıtıyor kendince oynuyor😂ufaklık da guyuldaniyor hahah hiç susmuyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
OH iyi yapıon çocuklar uyudukça bende iyim diyorum ama. Ev işleri bu sefer demet uyuma biz varız bizi temizle. Diye bağırıyor 😂😂😂😂😂😂benimkiler iyi şükür büyük oğlan ortalığı dağıtıyor kendince oynuyor😂ufaklık da guyuldaniyor hahah hiç susmuyor
Bugün eşim evde olduğu için temizlik filan yapmıyorum kuzum normalde bende gün içinde çocuklar uyuduğu zaman iş filan yaparim
O dağıtıyor sen topla aynı Hümeyra da öyle akşama kadar o dağıtır ben arkadan toplarim🤣🤣 masallah paşaya büyüyor artık annesi🥰🥰

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Bugün eşim evde olduğu için temizlik filan yapmıyorum kuzum normalde bende gün içinde çocuklar uyuduğu zaman iş filan yaparim
O dağıtıyor sen topla aynı Hümeyra da öyle akşama kadar o dağıtır ben arkadan toplarim🤣🤣 masallah paşaya büyüyor artık annesi🥰🥰
Aynen bin kere ev topluyorum çok dağıtıyor ah ahhh evet ya 4 aylık olucak zaman. Nasil hızlı geçiyor 🥺🥰❤️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Aynen bin kere ev topluyorum çok dağıtıyor ah ahhh evet ya 4 aylık olucak zaman. Nasil hızlı geçiyor 🥺🥰❤️
Rabbim sana bağışlasın evlatlarni inşallah canım benim ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim sana bağışlasın evlatlarni inşallah canım benim ❤️
Adem de 5 buçuk ay oldu diyorum kendi kendime ne çabuk geçti diye daha geçen gün doğdu gibi🥲

Tüm sayfalar yüklendi.