Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKızlar hayırlı ramazanlar müsaitseniz çook acil bi bakarmısınız lütfen
Aminn ALLAH RAZI OLSUN bitanem inşallah düzelir kuzum nefes alamıyo öksürüyo sırtında hırıltılar çok fazla bende hastalandım halsizlik öldürdü bugun beni kendimi çok kötü hissediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aminn ALLAH RAZI OLSUN bitanem inşallah düzelir kuzum nefes alamıyo öksürüyo sırtında hırıltılar çok fazla bende hastalandım halsizlik öldürdü bugun beni kendimi çok kötü hissediyorum
Bende hastalandım oğlumdan bana geçti galiba halsizlik mahvetti beni hiç halim yok
Bende hastalandım oğlumdan bana geçti galiba halsizlik mahvetti beni hiç halim yok
Kızlar merhaba oğlum 1 buçuk yaşında öksürük burun akıntısı ve deride döküntü ile hastaneye gittik kızıl hastalığı dedi ve biz ne olduğunu bilmiyoruz antibiyotik verdi ama içiremiyorum antibiyotiği kusuyo sürekli öksürüğü çok ilerledi ve balgamlı ne yapacağımı bilmiyorum sadece göğsünde ve sırtındaydı döküntü ler kollarıda aynı şekilde kırmızı lekeler olmuş huysuz mutsuz ağlıyo sürekli ve ben delirmek üzereyim yardım eder isiniz bana akıl verin nolur
Öksürük ileri boyutta sanırım kızıl hastalığı nedeni o çünkü . Yani enfeksiyon var bebekte canım antibiyotiği düzenli olarak kullanman lazım ilacı düzenli kullanırsan öksürükte kırmızı lekeler döküntüler hepsi gidecek . Korkma yani