Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum 2 gün sonra tekrar kan ver sağlıklı yükseliş varmı yok mu takibe alsınlar ve vitaminlerini kullanmaya başlarsın. Benim adetten 5-6 gün önce 15 ti
Biraz zaman tanimalisin.. eminim hersey yolundadir.. asagi yukari 6 haftalikkende doktor kontrolunu olursan daha emin olursun herseyden ama kafana takma sevindim sizin adiniza beklediginiz bir gebeliktiyse.. rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah
Biraz zaman tanimalisin.. eminim hersey yolundadir.. asagi yukari 6 haftalikkende doktor kontrolunu olursan daha emin olursun herseyden ama kafana takma sevindim sizin adiniza beklediginiz bir gebeliktiyse.. rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah doktor onlemini alicaktir,rabbimde nasip ederse hayirlisiyla insallah alirsin yavrunu kucagina cok ama cok sevindim
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah doktor onlemini alicaktir,rabbimde nasip ederse hayirlisiyla insallah alirsin yavrunu kucagina cok ama cok sevindim
Gebelk var görünüyor ama zaten 2günde bir kan vermelisiniz 2kat ve fazlası artıyosa takip edin sağlıklı gebelktir benim 98,168,468,1330,3630 olmştu şükür 10.haftaya geldik.. tek tahlillle olmuyor çnkü netlik