Kızlar HCG 85 cikiti iyimi kötümü bilemedim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gülpembe tarafından oluşturulan Kızlar HCG 85 cikiti iyimi kötümü bilemedim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,292 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar HCG 85 cikiti iyimi kötümü bilemedim
Konbuyu başlatan Gülpembe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum 2 gün sonra tekrar kan ver sağlıklı yükseliş varmı yok mu takibe alsınlar ve vitaminlerini kullanmaya başlarsın. Benim adetten 5-6 gün önce 15 ti

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Adet tarihim 02 ocak 29 ocak kan tahlili veridim adete 4 gün kala 85 cikiti çok düşük değilimi 7 günüdür testim net iki çizgi aynı koyulta çıkıyor
Canım 2 günde bir kan testi ver beta Hcg 2 katı yükselmesi gerekiyor korkma. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Adet tarihim 02 ocak 29 ocak kan tahlili veridim adete 4 gün kala 85 cikiti çok düşük değilimi 7 günüdür testim net iki çizgi aynı koyulta çıkıyor
Yok cnm yükselir İnşAllah iki günde bir kan ver beta hcg 1.5 katı ve üzeri artış gösterirse sıkınt olmaz hayırlı olsun bu Arada 💐

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Biraz zaman tanimalisin.. eminim hersey yolundadir.. asagi yukari 6 haftalikkende doktor kontrolunu olursan daha emin olursun herseyden ama kafana takma :) sevindim sizin adiniza beklediginiz bir gebeliktiyse.. rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah :)

Gülpembe

Kayıtlı Üye
rank
Biraz zaman tanimalisin.. eminim hersey yolundadir.. asagi yukari 6 haftalikkende doktor kontrolunu olursan daha emin olursun herseyden ama kafana takma :) sevindim sizin adiniza beklediginiz bir gebeliktiyse.. rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah :)
Evet 4 yıldır bu günleri bekiliyoruz 5 kaybim var HCG değerim çok az geldi bana

Evt çok istiyouz ben 5

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Evet 4 yıldır bu günleri bekiliyoruz 5 kaybim var HCG değerim çok az geldi bana

Evt çok istiyouz ben 5
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah :) doktor onlemini alicaktir,rabbimde nasip ederse hayirlisiyla insallah alirsin yavrunu kucagina :) cok ama cok sevindim :)

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Gebelk var görünüyor ama zaten 2günde bir kan vermelisiniz 2kat ve fazlası artıyosa takip edin sağlıklı gebelktir benim 98,168,468,1330,3630 olmştu şükür 10.haftaya geldik.. tek tahlillle olmuyor çnkü netlik

Tüm sayfalar yüklendi.