Kızlar kafayı yecem lütfen yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar kafayı yecem lütfen yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,965 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kafayı yecem lütfen yardım edin
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gül çetin

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bol bol yürüyorum ama bebek böyle hareketi azalıyor korkuyorum akşamda acısı çıkıyor vucudumda
Canım iki bebegimdede bir önceki gün çarşı pazar yaptım doktorum ikinci kattaydi merdivenle çıktım hemen doğuma girdim bilemicem belki denk geldi

Ozlem5858

Kayıtlı Üye
rank
Bu hamileliğimde de birşey anlamadım 4 hastane değiştim bu hafta yine gittiğim özele gittim bana 38+2 de gün verdi eşim de huyszuluk etti diyor kaç gün daha bekle artık devlete yap bende delirdim bende artık 39 kadar hastaneye gitmek istemiyorum o zmn gitsem alırlar mı acilden Allah korusun birşey olursa belirtileri nedir
Cnm zaten devlet 38 ile 39 haftalikken doguma aliyolar sezeryanda 39 gecirmiyolar ben 38+5 gunlukken acilden giris yaparak dogum yaptim bana kendi doktorum gunlerim dolu diye gin vermedi bende acilden giris yaptim acilmama ve sanci ma baktilar bir parmak aciklik rahimde yumusama ve nst de biraz sanci cikti bide ac gittim doguma alirlatsa diye ac oldugum icin direk doguma alindim acilden gidersen dogum yapmak icin muhakkak ac git degilse bi kac saat bekletiyolar

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Cnm zaten devlet 38 ile 39 haftalikken doguma aliyolar sezeryanda 39 gecirmiyolar ben 38+5 gunlukken acilden giris yaparak dogum yaptim bana kendi doktorum gunlerim dolu diye gin vermedi bende acilden giris yaptim acilmama ve sanci ma baktilar bir parmak aciklik rahimde yumusama ve nst de biraz sanci cikti bide ac gittim doguma alirlatsa diye ac oldugum icin direk doguma alindim acilden gidersen dogum yapmak icin muhakkak ac git degilse bi kac saat bekletiyolar
Pazar gününe denk geliyor doktor olur heralde bnde gitmeyi düşünüyordum benimde 38+4 oluyor

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Bu hamileliğimde de birşey anlamadım 4 hastane değiştim bu hafta yine gittiğim özele gittim bana 38+2 de gün verdi eşim de huyszuluk etti diyor kaç gün daha bekle artık devlete yap bende delirdim bende artık 39 kadar hastaneye gitmek istemiyorum o zmn gitsem alırlar mı acilden Allah korusun birşey olursa belirtileri nedir
Canim bendede 38+3 di agrilarim var nisanimda gelmis amma cati darligi oldugu icin aclis olmuyo hastaneye yatis verdiler aclis olamsa sezeryan olacagim sters yapma.saglikla kovus

B

Brm

Guest
Aynı sorunu bende yaşadım son gunlerim zehir oldu bu tartışma yüzünden eşim ve ailesi yüzünden sonunda doktora bahane buldum 1 hafta daha ertelettim de kurtuldum canını sıkma sende doktor gu n verdiyse durmak istiyorsan doktorla konuş rica et durmak istiyorum biraz daha diye anlayışla karşılaması lazim

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Aynı sorunu bende yaşadım son gunlerim zehir oldu bu tartışma yüzünden eşim ve ailesi yüzünden sonunda doktora bahane buldum 1 hafta daha ertelettim de kurtuldum canını sıkma sende doktor gu n verdiyse durmak istiyorsan doktorla konuş rica et durmak istiyorum biraz daha diye anlayışla karşılaması lazim
Yok ben uzamasını istemiyorum 35 haftalıktı gttim gün vermiyoruz dedi eşim sonra dedi ilk oğlumda doguö yaptığın hastaneye git orda kontrol oldum eşim somra yok dedi bende artık yoruldum gün içim gidin geri gelim diyorum artık 38+4 gidim pazar günü 2 gün için yolamazlar heralde yoksa ensemi kalınarak gelcem 3 gün sonra gideim

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Alırlar cnm az sancinda olsa gene alırlar korkma cnm

Tüm sayfalar yüklendi.