Kızlar kafayı yecem lütfen yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar kafayı yecem lütfen yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,965 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kafayı yecem lütfen yardım edin
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gül çetin

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Bu hamileliğimde de birşey anlamadım 4 hastane değiştim bu hafta yine gittiğim özele gittim bana 38+2 de gün verdi eşim de huyszuluk etti diyor kaç gün daha bekle artık devlete yap bende delirdim bende artık 39 kadar hastaneye gitmek istemiyorum o zmn gitsem alırlar mı acilden Allah korusun birşey olursa belirtileri nedir

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bu hamileliğimde de birşey anlamadım 4 hastane değiştim bu hafta yine gittiğim özele gittim bana 38+2 de gün verdi eşim de huyszuluk etti diyor kaç gün daha bekle artık devlete yap bende delirdim bende artık 39 kadar hastaneye gitmek istemiyorum o zmn gitsem alırlar mı acilden Allah korusun birşey olursa belirtileri nedir
Canım stres yapma sende bebeğinde sağlıklı olduğu sürece sıkıntı olmaz Allah in izniyle b bebeğinin hareketlerini takip et. 1 saat fazla içerde kalsa bile çok faydalı

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Canım stres yapma sende bebeğinde sağlıklı olduğu sürece sıkıntı olmaz Allah in izniyle b bebeğinin hareketlerini takip et. 1 saat fazla içerde kalsa bile çok faydalı
Peki Allah korusun bir tehlike olsa belirti ne olur gün verseler ona göre hareket edecek devltte 39 kadar olmaz diyor işte haftaya pazar gitmeyi düşünüyorum 38+4 te geri yollar mı yoksa alırlar mı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sezeryan mi olucak canım

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Peki Allah korusun bir tehlike olsa belirti ne olur gün verseler ona göre hareket edecek devltte 39 kadar olmaz diyor işte haftaya pazar gitmeyi düşünüyorum 38+4 te geri yollar mı yoksa alırlar mı
Gittiğinde alırlar bence canım günün gelmiş oluyor çünkü. Belirtide bebeğinin hareketleri azalmış olur( günde 10 dan az olmamalı) suyun gelir sancıların da artarsa direk acile gidersin gerekeni yaparlar zaten

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan mi olucak canım
Evet canım sezeryan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gittiğinde alırlar bence canım günün gelmiş oluyor çünkü. Belirtide bebeğinin hareketleri azalmış olur( günde 10 dan az olmamalı) suyun gelir sancıların da artarsa direk acile gidersin gerekeni yaparlar zaten
Öyle zaten olursa acile giderim de ama bir aksilik olmazsa diyorum 38+4 gideyim heralde 2 gün için yolamazlar

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum genellikle sezeryanda 38-39. Haftalarda alıyorlar zaten göndereceklerini sanmıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.