Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün gece çok sancım vardı burayada yazmıştım sabah kalktım kanamam olmuş acile gideceğim bakalım ne diyecek nasip kısmet inşallah bir sorun çıkmaz. Dualarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum
Çok teşekkür ederim gittim doktora anca geldim eve. İlaç verdi ve uzan yat bacağını biraz yukarı kaldırarak uzan dedi ilacı 7 gün kullan kendi doktoruna kontrole git dedi. Ama bebeğin kalp atışı var şuan iyi dedi
Çok teşekkür ederim gittim doktora anca geldim eve. İlaç verdi ve uzan yat bacağını biraz yukarı kaldırarak uzan dedi ilacı 7 gün kullan kendi doktoruna kontrole git dedi. Ama bebeğin kalp atışı var şuan iyi dedi
Bebeği gösterdi kalp atışını dinletti aşırı mutlu oldum az kalsın alttan muayene edilecektim ultrason doktoru yapmadı sağolsun alttan ultrasona gerek yok dedi saçma bir istek yapmışlar dedi anlamadım niye. Ama daha dikkatli olmam gerekli korktum ona bişey olacak diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok teşekkür ederim canım bende çok sevindim bayadir hastanedeyiz çocuklarla gitmek zorunda kaldım çocuklarda perişan oldular ama şükür iyi ilacımı kullanacağım dinlenmek zor olsada dinlenmeye çalışacağım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok teşekkür ederim canım bende çok sevindim bayadir hastanedeyiz çocuklarla gitmek zorunda kaldım çocuklarda perişan oldular ama şükür iyi ilacımı kullanacağım dinlenmek zor olsada dinlenmeye çalışacağım
Yok istemez olur muyum sadece hiç hareket etmiyordu bide sadece bir kere gördüm o zaman da bir nokta gibi biseydi pek varlığını hissedememiştim ama bugün net olarak kollarını bacaklarını kafasını tüm olarak onu gördüm bide kalp atışını dinledim çok mutlu oldum beni bırakıp gitmediği için
Yok istemez olur muyum sadece hiç hareket etmiyordu bide sadece bir kere gördüm o zaman da bir nokta gibi biseydi pek varlığını hissedememiştim ama bugün net olarak kollarını bacaklarını kafasını tüm olarak onu gördüm bide kalp atışını dinledim çok mutlu oldum beni bırakıp gitmediği için