Kızlar kanamam oldu maalesef 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Kızlar kanamam oldu maalesef 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,736 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kanamam oldu maalesef 😔
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım çok iyi

Oyy canım inşallah bi skıntı yoktur
Allah'ıma şükür şuan iyi kalp atışını dinledim bebeğimi gördüm hareket ediyordu. Ama ilaç verdi doktor dinlen dedi bende uzandım ayaklarımın altına da yastıklar koydum hala sancım var ama inşallah herşey daha güzel olacak 🤗🤗🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun canım.İnşaAllah brşey yoktur.
Teşekkür ederim canım minnakım iyi çok şükür ben biraz sanırım yordum kendimi stres sıkıntı yaptım ama bundan sonra daha dikkatli olacağım. İlacı bir hafta kullanıp kendi doktoruma gideceğim bakalım inşallah iyi olacak

...

Moderator
Mod
rank
Allah'ıma şükür şuan iyi kalp atışını dinledim bebeğimi gördüm hareket ediyordu. Ama ilaç verdi doktor dinlen dedi bende uzandım ayaklarımın altına da yastıklar koydum hala sancım var ama inşallah herşey daha güzel olacak 🤗🤗🥰
Çok şükür canım.Bolca dinlenmeye çalış diyecemde zor küçük bebeğinle ,inşaAllah dinlenebilirsin.Sağlıkla kucağına al inşaAllah miniğini.😘♥️

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür canım.Bolca dinlenmeye çalış diyecemde zor küçük bebeğinle ,inşaAllah dinlenebilirsin.Sağlıkla kucağına al inşaAllah miniğini.😘♥️
İnşallah canım Allah'tan 11 yaşında bide 9 yaşında oğullarım var yardım ediyorlar bana sağolsunlar yat biz yaparız diyorlar. Dinlene dinlene yapacağım herşeyi 🥰🥰🙏🙏😍❤️❤️

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim canım minnakım iyi çok şükür ben biraz sanırım yordum kendimi stres sıkıntı yaptım ama bundan sonra daha dikkatli olacağım. İlacı bir hafta kullanıp kendi doktoruma gideceğim bakalım inşallah iyi olacak
Canım o zaman muhtemelen düşük riskin var o ilacı aksatma ve doktorun dediği gibi sürekli dinlen geçmiş olsun tekrardan canım

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Canım o zaman muhtemelen düşük riskin var o ilacı aksatma ve doktorun dediği gibi sürekli dinlen geçmiş olsun tekrardan canım
Teşekkür ederim canım 🤗 eşimde yarın gelecek inşallah o evde olunca bana yardım ediyordu çocuklar da yardım ediyor ama 20 aylık oğlum için mecbur kalkmam gerekiyor ama sürekli dinlenerek biseyler yapmaya çalışacağım.😍😍🥰

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim gittim doktora anca geldim eve. İlaç verdi ve uzan yat bacağını biraz yukarı kaldırarak uzan dedi ilacı 7 gün kullan kendi doktoruna kontrole git dedi. Ama bebeğin kalp atışı var şuan iyi dedi
Iyi Allah a şükür kafana bişey takma lütfen akraba eş abla çocuklar falan kendini düşün biraz uzan dinlen yorma kendini

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar