Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada bebek normalde 10 hafta 3 günlüktü ama daha detaylı bir ultrason cihazında baktılar bu defa ve 11 hafta 3 günlük dedi doktor sanırım bir hafta daha büyükmüş minnakim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Dün gece çok sancım vardı burayada yazmıştım sabah kalktım kanamam olmuş acile gideceğim bakalım ne diyecek nasip kısmet inşallah bir sorun çıkmaz. Dualarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum
Dün gece çok sancım vardı burayada yazmıştım sabah kalktım kanamam olmuş acile gideceğim bakalım ne diyecek nasip kısmet inşallah bir sorun çıkmaz. Dualarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum
Allah'ıma şükür şuan iyi kalp atışını dinledim bebeğimi gördüm hareket ediyordu. Ama ilaç verdi doktor dinlen dedi bende uzandım ayaklarımın altına da yastıklar koydum hala sancım var ama inşallah herşey daha güzel olacak
Teşekkür ederim canım minnakım iyi çok şükür ben biraz sanırım yordum kendimi stres sıkıntı yaptım ama bundan sonra daha dikkatli olacağım. İlacı bir hafta kullanıp kendi doktoruma gideceğim bakalım inşallah iyi olacak
Allah'ıma şükür şuan iyi kalp atışını dinledim bebeğimi gördüm hareket ediyordu. Ama ilaç verdi doktor dinlen dedi bende uzandım ayaklarımın altına da yastıklar koydum hala sancım var ama inşallah herşey daha güzel olacak
İnşallah canım Allah'tan 11 yaşında bide 9 yaşında oğullarım var yardım ediyorlar bana sağolsunlar yat biz yaparız diyorlar. Dinlene dinlene yapacağım herşeyi
Teşekkür ederim canım minnakım iyi çok şükür ben biraz sanırım yordum kendimi stres sıkıntı yaptım ama bundan sonra daha dikkatli olacağım. İlacı bir hafta kullanıp kendi doktoruma gideceğim bakalım inşallah iyi olacak
Teşekkür ederim canım eşimde yarın gelecek inşallah o evde olunca bana yardım ediyordu çocuklar da yardım ediyor ama 20 aylık oğlum için mecbur kalkmam gerekiyor ama sürekli dinlenerek biseyler yapmaya çalışacağım.
Çok teşekkür ederim gittim doktora anca geldim eve. İlaç verdi ve uzan yat bacağını biraz yukarı kaldırarak uzan dedi ilacı 7 gün kullan kendi doktoruna kontrole git dedi. Ama bebeğin kalp atışı var şuan iyi dedi