Sorum var Kizlar kapanmak istiyorum ama emin degilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Senemt tarafından oluşturulan Kizlar kapanmak istiyorum ama emin degilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,172 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar kapanmak istiyorum ama emin degilim
Konbuyu başlatan Senemt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merve92m

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben kapanmak istiyorum ama emin degilim sıkıntıya gelebilen bi insan degilim yazin sicaklarda bayilcak duruma geliyorum eger kapanirsam nasil dayanabilirim bilmiyorum ama ya yapamazsam diye de korkuyorum kapanip tekrar acilmaktan korkuyorum sal yapmasini da hic bilmiyorum esime soruyorum hani kapansammi diye oda sen bilirsin diyor ne yapacagimi bilmiyorum

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben kapanmak istiyorum ama emin degilim sıkıntıya gelebilen bi insan degilim yazin sicaklarda bayilcak duruma geliyorum eger kapanirsam nasil dayanabilirim bilmiyorum ama ya yapamazsam diye de korkuyorum kapanip tekrar acilmaktan korkuyorum sal yapmasini da hic bilmiyorum esime soruyorum hani kapansammi diye oda sen bilirsin diyor ne yapacagimi bilmiyorum
Çok güzel dusunmusun sıcaktan korkma İnan cehennemin ateşi daha kotu

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Evet ama birde etrafimdan cekinip utaniyorum galiba
Allah için yapıyorsun sen etrafı boşver rabbimi razı et onun sevgisini kazanmak önemli insanlar Ne der ne yapar her ağızdan bir ses çıkar kulaklarını tıka herkezin mezarı ayrı sorgumuz ayrı o yüzden insanlar seni etkilemesin

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Allah için yapıyorsun sen etrafı boşver rabbimi razı et onun sevgisini kazanmak önemli insanlar Ne der ne yapar her ağızdan bir ses çıkar kulaklarını tıka herkezin mezarı ayrı sorgumuz ayrı o yüzden insanlar seni etkilemesin
Evet aslinda dogru soyluyorsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende evlendikten sonra kapandim
İlk kapandiginda nasil giyindin mesela sal yapmaya nasil alistin

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Canim ben her zaman zaten bol kapali giyinen biriydim ve kiyafet yönünden hic zorluk yasamadim hazir şal lar var basta alisana kadar onlardan kulanabilirsin tek seklini veriyosun hazir dikisli hazir şal oluyo onlari kullandim veya youtubadan videolar baktim nasil kapanir şal diye ve görümcemler yardim etdi

Basta zor geliyo ama alisinca oluyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Öncelikle bu bile büyük bir adım kuzum . Rabbim içindeki tesettür şevkini daha çok arttırsın inşallah 🙏🏻. Sakın yazın sıcak olur terlerm vs diye düşünme kapanamdan önce bende hep öyle derdim ama emin ol tesettürlü halim de açık halimde karşılaştırınca açıkken daha çok terlediğimi farketmiştim ben. Tesettür asla insanı sık boğaz etmiyor. Şal yapmak da artık o kadar çok YouTube videoları var ki zamanla oradan baktınca elin daha yatkınlaşıacak. Asla millet ne düşünür eder diye düşünme çünkü bu kapanma olayını millet için değil seni yaradan Rabbinin rızası için yapıyorsun en büyük destekçinde o .

-Fatma-

Kayıtlı Üye
rank
16 yaşımda kapanmıştım kimsenin baskısı olmadan halada öyleyim kapanmama vesile olan abim oldu aslında o yaşlarda abim namaz hocası diye kitap getirmişti meraktan hepsini okuyup etkilenmiştim hem namaza hemde tesettüre girmeye karar vermiştim hiç pişman olmadım halada pişman değilim Rabbimin rızasını kazanmaya bak cehennem ateşi daha sıcaktır 🌹

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
16 yaşımda kapanmıştım kimsenin baskısı olmadan halada öyleyim kapanmama vesile olan abim oldu aslında o yaşlarda abim namaz hocası diye kitap getirmişti meraktan hepsini okuyup etkilenmiştim hem namaza hemde tesettüre girmeye karar vermiştim hiç pişman olmadım halada pişman değilim Rabbimin rızasını kazanmaya bak cehennem ateşi daha sıcaktır 🌹
Yaa maşallah süphanAllah canım bende 14 yaşında kapanmıştım 🤭🤭. Kuran kursuna git gel git gel öğretmenime aşırı özenirdim öyle nasip oldu çok şükür

Tüm sayfalar yüklendi.