Sorum var Kizlar kapanmak istiyorum ama emin degilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Senemt tarafından oluşturulan Kizlar kapanmak istiyorum ama emin degilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,173 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar kapanmak istiyorum ama emin degilim
Konbuyu başlatan Senemt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merve92m

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben kapanmak istiyorum ama emin degilim sıkıntıya gelebilen bi insan degilim yazin sicaklarda bayilcak duruma geliyorum eger kapanirsam nasil dayanabilirim bilmiyorum ama ya yapamazsam diye de korkuyorum kapanip tekrar acilmaktan korkuyorum sal yapmasini da hic bilmiyorum esime soruyorum hani kapansammi diye oda sen bilirsin diyor ne yapacagimi bilmiyorum
Gerçekten o istek kalbine işlemiş en kısa zamanda da nasip.olur inşallah zaten sen istemezsen zaten hemen acilirsin öncelik senin istemende şal eşarp pamuklu kolay şekil alanlar var onlarla daha kolay alışırsın yazında zaten bı tunik pantolon etek yetiyo canım emin ol okadar anlamiyosun bile

-Fatma-

Kayıtlı Üye
rank
Yaa maşallah süphanAllah canım bende 14 yaşında kapanmıştım 🤭🤭. Kuran kursuna git gel git gel öğretmenime aşırı özenirdim öyle nasip oldu çok şükür
MaşaALLAH Rabbim daim etsin İnşaALLAH can bacım benim sadece kur'an bilmiyorum Rabbim öğrenmeyi nasip etsin İnşaALLAH umreyede gitmiştim ama birtek eksiğim kur'an 🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
MaşaALLAH Rabbim daim etsin İnşaALLAH can bacım benim sadece kur'an bilmiyorum Rabbim öğrenmeyi nasip etsin İnşaALLAH umreyede gitmiştim ama birtek eksiğim kur'an 🥰
Oda nasip olur canım eminim ki 🤲🏻❤️. Annemden babamdan razı olsun ben sertifikasını bile aldım 🤭🤭şimdi gitsem hoca olarak başlayabilirim ama minik bebişlet engel şimdilik. Rabbim sanada en kısa sürede öğrenmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten o istek kalbine işlemiş en kısa zamanda da nasip.olur inşallah zaten sen istemezsen zaten hemen acilirsin öncelik senin istemende şal eşarp pamuklu kolay şekil alanlar var onlarla daha kolay alışırsın yazında zaten bı tunik pantolon etek yetiyo canım emin ol okadar anlamiyosun bile
İste yapamazsam diye korkuyorum hani kapanip yapamayip acilirsan daha gunah diyorlar o yuzden biraz korkuyorum acikcasi

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba canım ne güzel adım atmışsın inşallah daim olur rabbim nasip eder yakısmıyor güzel durmuyor çevrem onu der bunu der yapamam deme sakın yaparsin güzel dursun diye değil Allah rızası için kapanıyorsun sıcak diye birşey yok kuzum inanki bende cehennem ateşi daha kotu bende 5 senedir kapaliyım neden daha önce kapanmadım derim hep kendime iyiki kapandim açılan çok insan gördüm güveniyorsan kapan acilirsam diye dusnursen olmaz

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben kapanmak istiyorum ama emin degilim sıkıntıya gelebilen bi insan degilim yazin sicaklarda bayilcak duruma geliyorum eger kapanirsam nasil dayanabilirim bilmiyorum ama ya yapamazsam diye de korkuyorum kapanip tekrar acilmaktan korkuyorum sal yapmasini da hic bilmiyorum esime soruyorum hani kapansammi diye oda sen bilirsin diyor ne yapacagimi bilmiyorum
Bende 13 yaşımda bir arkadaşımla beraber kapanmıştım şal videoları izlersin çevrede umrunda olmasın mesela benim öyle asla umursamam bana ne yakışıyorsa onu giyer takarım önemli olan senin isteyipte yapman

Çok güzel dusunmusun sıcaktan korkma İnan cehennemin ateşi daha kotu
Aynen katılıyorum cnm .b ncede emin ol cehennem ateşi daha kötü,ve etrafı da düşünme takma ,kendine güven ve kapan bence bende ilk kapandığımda tam bir yıl düşündüm kapanmayı ama yapamadım,işte yok efendim ya yakismazsa ya biri ayiplarsa ya sıcaklara dayanamazsam falan gibi saçma saçma şeyleri kafaya takıp kapanamadım, hatta ne düşündüm biliyor musun 🤣🤣 dedim kapanınca kulaklarım şalın içinde kalıcak o zaman nasıl duyucam 🤣🤣 sonra dedim yok brn kapanmicam kapanırsam sonra şaldan dolayı duyamam🤣🤣 sonra ablam dedi o saçma vi düşünce kız , kadar kapalı insan duyuyorda sen nasıl duymican 🤣🤣 sonra ciddi ciddi oturup düşününce vdedim ki ben kapanacak sam Allah için kapanıyorum banane onun bunun ne dediğinden deyip Allah'ıma bin nasip etsin inşallah canım şükür,o gün bu gündür kapaliyim .hatta bu sene tam olarak kapandım,tam kapandım derken artık pantolon tunik giymiyorum dar giymiyorum ,evde hep bol giysiler giyiniyorum dışarı çıkarken de ferace giyiyorum, hep .Allah sanada
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen katılıyorum cnm .b ncede emin ol cehennem ateşi daha kötü,ve etrafı da düşünme takma ,kendine güven ve kapan bence bende ilk kapandığımda tam bir yıl düşündüm kapanmayı ama yapamadım,işte yok efendim ya yakismazsa ya biri ayiplarsa ya sıcaklara dayanamazsam falan gibi saçma saçma şeyleri kafaya takıp kapanamadım, hatta ne düşündüm biliyor musun 🤣🤣 dedim kapanınca kulaklarım şalın içinde kalıcak o zaman nasıl duyucam 🤣🤣 sonra dedim yok brn kapanmicam kapanırsam sonra şaldan dolayı duyamam🤣🤣 sonra ablam dedi o saçma vi düşünce kız , kadar kapalı insan duyuyorda sen nasıl duymican 🤣🤣 sonra ciddi ciddi oturup düşününce vdedim ki ben kapanacak sam Allah için kapanıyorum banane onun bunun ne dediğinden deyip Allah'ıma bin nasip etsin inşallah canım şükür,o gün bu gündür kapaliyim .hatta bu sene tam olarak kapandım,tam kapandım derken artık pantolon tunik giymiyorum dar giymiyorum ,evde hep bol giysiler giyiniyorum dışarı çıkarken de ferace giyiyorum, hep .Allah sanada
Nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hatta eklemeyi unuttum makyaj falan da yapmıyorum dışarı çıkarken. Yani anlayacagin hiç suslenmeden kapanıp gidiyorum dışarı, eve gelicede istediğim gibi giyinir bazen,makyaj falan yaparım öyle

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
İste yapamazsam diye korkuyorum hani kapanip yapamayip acilirsan daha gunah diyorlar o yuzden biraz korkuyorum acikcasi
Sen gerçekten kendine güven daha huzurlu rahat olucaksin cabim ben 16 yaşında kapandım ama kendi istegimle belki başka biri zorlasa kapanmazdim kendimi hazır hissettim kapandım çok şükür aklimada açılmak gelmedi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Allah için yapıyorsun sen etrafı boşver rabbimi razı et onun sevgisini kazanmak önemli insanlar Ne der ne yapar her ağızdan bir ses çıkar kulaklarını tıka herkezin mezarı ayrı sorgumuz ayrı o yüzden insanlar seni etkilemesin
Katılıyorum canım ağzına sağlık 👍👍

merve92m

Kayıtlı Üye
rank
Sicak basmas yazin ben antalyada kumsalda bile taktım öyle alışınca sıcak basmıyor yazlık kumsal gibi yerlerde bone tarz da takabilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar