Sorum var Kizlar kapanmak istiyorum ama emin degilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Senemt tarafından oluşturulan Kizlar kapanmak istiyorum ama emin degilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,173 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar kapanmak istiyorum ama emin degilim
Konbuyu başlatan Senemt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merve92m

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Lütfen bu kadar hassas bir konuya hassas cevaplar verelim. Bizim dinimiz hassas ve özeldir. Uydurma değildir. Sonradan çıkmış nr bonedir ne de daracık pantolon üzerine giyilmiş bez parçalarıdır.
Eğer hassas bir din yaşamıyorsanız şayet kimseyi böyle saçmalıklara itmeyin. Gerçekten çok üzüldüm bonedir pantolon tuniktir yazılarını görünce. 🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kardeşim kapanmak farzdır. Yani Rabbim seni mücevher yerine koymuş ve korumuştur tesettürle. Ve bu yüzden sana seçenek sunmamıştır. Seçim değildir farzdır. Rabbim gönlüne koymuş istemişsen şayet şeytanın vesveselerine aldırma. Kuran da tesettür ayetleri oku ve Müslüman gibi kapan. Öyle yap ki Rabbim gücenmesin. Bizler anneyiz bazen evladımızdan bişey istiyoruz dediğimizi yapmayan çocuğa nasıl da kızıyoruz. O ise sizi yoktan hâlk etti yarattı. Gazabına uğramayalım. Sevgisi ve rahmetine sığınmak için onun rızası için bu dünyanın aldatmacalarını bırakıp ona yönelirsen yeryüzünün mutlak sahibi sana sahip çıkacaktır. Asla korkma. Sıcağı yaradan da o değil mi ?? O'na sığın sorgulama ve yaşa ❤️❤️
Rabbim daim olanlardan eylesin kardeşim 😻

Son düzenleme:

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Lütfen bu kadar hassas bir konuya hassas cevaplar verelim. Bizim dinimiz hassas ve özeldir. Uydurma değildir. Sonradan çıkmış nr bonedir ne de daracık pantolon üzerine giyilmiş bez parçalarıdır.
Eğer hassas bir din yaşamıyorsanız şayet kimseyi böyle saçmalıklara itmeyin. Gerçekten çok üzüldüm bonedir pantolon tuniktir yazılarını görünce. 🥺

Kardeşim kapanmak farzdır. Yani Rabbim seni mücevher yerine koymuş ve korumuştur tesettürle. Ve bu yüzden sana seçenek sunmamıştır. Seçim değildir farzdır. Rabbim gönlüne koymuş istemişsen şayet şeytanın vesveselerine aldırma. Kuran da tesettür ayetleri oku ve Müslüman gibi kapan. Öyle yap ki Rabbim gücenmesin. Bizler anneyiz bazen evladımızdan bişey istiyoruz dediğimizi yapmayan çocuğa nasıl da kızıyoruz. O ise sizi yoktan hâlk etti yarattı. Gazabına uğramayalım. Sevgisi ve rahmetine sığınmak için onun rızası için bu dünyanın aldatmacalarını bırakıp ona yönelirsen yeryüzünün mutlak sahibi sana sahip çıkacaktır. Asla korkma. Sıcağı yaradan da o değil mi ?? O'na sığın sorgulama ve yaşa ❤️❤️
Rabbim daim olanlardan eylesin kardeşim 😻
1. Olarak bone takmak gayet doğaldır deve hörgücü gibi topuzu belirgin yapmak günahtır. Bone öndeki saçların görünmesini engeller
2. Olarak avret yerlerinin görünmemesi için etek bile giysen altına pantolon tayt giymek şart. Rüzgarda veya ayağın takılıp düşünce görünmemesi için. Geniş tunik altına pantolon giymek gayet doğal.
Bence sen güzelce bi araştır bu yazdıklarımı. Yeni kapanmak isteyen insanı teşvik etmek yerine daha çok korkutma

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 8. Haftasındasınız.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kardeşim korkutmak değil amacım. Hadisler be ayetlerle söylediklerimi kanıtlarım ben ama siz o kapanmak isteyene none tak boynun görünse de olur diyerek
Pantolon giyilebilirsiniz diyerek onu tesettüre değil tesettür ile dalga geçmeye istiyorsunuz. Burada birbirimizi tanımıyoruz elbette. Ancak araştırmak için insanlar bana gelir bu konularda kusura bakmayın.

Baş kapatmak saç kapatmak değildir ki bone olur diyorsunuz. Avret mahali ile tesettür arasında dev bir mesele farkı var. Arkadaşımız tesettüre girecek. Mesele tesettürde sadece avret mahali değildir bu çok uzun ve güzel bir konudur.

Baş kapatmak saç kapatmak değildir ki bone olur diyorsunuz. Avret mahali ile tesettür arasında dev bir mesele farkı var. Arkadaşımız tesettüre girecek. Mesele tesettürde sadece avret mahali değildir bu çok uzun ve güzel bir konudur.

Kadın pırlantadır. Allah da pırlantasını korumak ister . Bu yüzden örtünün buyurur. Yoksa saç teli değildir Yaradanın derdi haşa ve kella.
Kapanmak ahzab suresi 59. Ayette belirttiği gibi olur ve bunun dışındakiler maalesef kendi nefsimizi kandırma çabasıdır. Ayrıca pantolon hakkında da sahih hadisler vardır ve lanetlenmiştir erkeğe benzeme durumu olduğu için. Yazdıklarım size uymuyor olabilir ancak bidaki sefere bu mesele hakkında konumunu bilmediğiniz insanlara akıl vermeye araştır diyip küçümsemeye kalkışmamanızı öneririm. Nitekim tanışmıyoruz ben burda hak olanı söylüyoruö boşuna kalp kırmayınız zira bu da büyük günahlardandır ki dilin de tesettürü vardır BİLİRSİNİZ !!

Kadın pırlantadır. Allah da pırlantasını korumak ister . Bu yüzden örtünün buyurur. Yoksa saç teli değildir Yaradanın derdi haşa ve kella.
Kapanmak ahzab suresi 59. Ayette belirttiği gibi olur ve bunun dışındakiler maalesef kendi nefsimizi kandırma çabasıdır. Ayrıca pantolon hakkında da sahih hadisler vardır ve lanetlenmiştir erkeğe benzeme durumu olduğu için. Yazdıklarım size uymuyor olabilir ancak bidaki sefere bu mesele hakkında konumunu bilmediğiniz insanlara akıl vermeye araştır diyip küçümsemeye kalkışmamanızı öneririm. Nitekim tanışmıyoruz ben burda hak olanı söylüyoruö boşuna kalp kırmayınız zira bu da büyük günahlardandır ki dilin de tesettürü vardır BİLİRSİNİZ !!

Son düzenleme:

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kardeşim korkutmak değil amacım. Hadisler be ayetlerle söylediklerimi kanıtlarım ben ama siz o kapanmak isteyene none tak boynun görünse de olur diyerek
Pantolon giyilebilirsiniz diyerek onu tesettüre değil tesettür ile dalga geçmeye istiyorsunuz. Burada birbirimizi tanımıyoruz elbette. Ancak araştırmak için insanlar bana gelir bu konularda kusura bakmayın.

Canım uzun uzadıya yazmışsın da tamam okudum ama çoğu şeyin yanlış
1. Pantolonu erkeğe benzemek amacıyla giyinmediklerini gayet iyi biliyorsun bende sana hadislerden yola çıkarak bir yazı yazdım zaten. Etek dahi giysen onun altına birşey giymek zorundasın. Şimdiki kapalılar geniş tunik altına gayette güzel üsturuplu pantolonlar giyiniyorlar. Burda hiçkimse dini küçümseyecek birşey demedi demezde insanlara önyargılı davranmakta günahtır. Bende kapanma konusunu çok araştırmış bir insanım ve neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Bugün kolaylık olsun diye bone takar boynu açık kalır 2 gün sonra tam kapanmak ister boynunuda örter önemli olan adım atmak. Sen burda kapanmak isteyen arkadaşı teşvik etmek yerine dahada korkutuyorsun. Dinimizde kolaylaştırma vardır zorlaştırma yoktur. Kalbini bir temizle, araştırarak beynini doldur ondan sonra burda kapanma konusunda insanlara konuşma yap. Benim bu konu hakkında okumadığım kitap, araştırmadığım internet sitesi kalmadı. Rabbimiz örtünmemizi, avret yerlerimizi gizlememizi buyurdu bunu hepimiz biliyoruz amma ve lakin önemli olan her müslümanın kolaya kaçıp at gözlüğü takmak, başkalarına bakara örnek almak yerine dinini kendisi okuyup araştırarak öğrenmesidir. Sen büyük ihtimalle ilkini yapıyorsun ikinciyi yapmak zor geliyor. Sana tavsiyem ikinciyide yapman olacak

Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
😁 😁 😁 😁 😁

Sen İnternet sitelerinde gezmeye devam tatlım bizim oturduğumuz masalara gelmen zor çünkü 😁😁😁😁

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
😁 😁 😁 😁 😁

Sen İnternet sitelerinde gezmeye devam tatlım bizim oturduğumuz masalara gelmen zor çünkü 😁😁😁😁
Siz masalara oturmaya devam edin ben tercihimi sandalyeden yana kullanıyorum:)

merve92m

Kayıtlı Üye
rank
Zaten hergun bone takmaz cok aşırı sıcak yerlerden denize girerken takabilir denizde birsey olmaz zaten kimse kimseye bakmiyor bikinililer varken😀 diğer zamandada ince pamuklu şal takabilirsin kışlik yazlik kumaşları farklı oluyo yazlık şifon tarz penye şal kışın yünlü tarz ona göre rahat edersin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar