Kızlar kimse neden yazmıyor bakmıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler kategorisinde Banusu tarafından oluşturulan Kızlar kimse neden yazmıyor bakmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 409 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler
Konu Başlığı Kızlar kimse neden yazmıyor bakmıyor
Konbuyu başlatan Banusu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep'in annesii

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hangi isim daha güzel
Ahsen mi asel mi
İkiside güzel aslında Asel herkeste var bende düşünmüştüm ama vazgeçtim Ahsen bence daha kulağa hoş geliyor bence Ahsen bırak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İkiside güzel aslında Asel herkeste var bende düşünmüştüm ama vazgeçtim Ahsen bence daha kulağa hoş geliyor bence Ahsen bırak
Ahsen neva güzel olur eğer iki isim bırakırsan benim kızımın adı Azra Vera

Banusu

Kayıtlı Üye
rank

Benim oglumun adı ayaz efe ama kimse iki isimle seslenmiyor ben bile o yüzden bu sefer tek isim dedim olsum

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 24. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mısır büyüklüğünde.
Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır. Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm ağırlıgı 640 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank

Ay evet ya bu ara herkes Asel, ben ilk kısmetse olurdaki Nur vardı onun kızında duymuştum o ismi hatta erkek sanmıştım kızlara koyuyorlarmış sonradan öğrendim 🤭🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar