Kızlar konu cam kırıntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar konu cam kırıntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,755 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar konu cam kırıntısı
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Merhaba güzellikler 2 gün önce düğüne gittik akşam üstü Kayra'ya nazar değmesin diye sürekli okudum okudum durdum 😂😂 neyse nazar ona değil bana değmiş gibi bir şey oldu neyse eve geldik mutfakta kahve yaparken aynalı dolaptan fincan alayım dedim ve dolap resmen koluma düştü kolumda şükür 2 3 çizik var bir sıkıntı yok ama her yer cam olmuştu camları toplarken sanırım bilmeden bastım birinin üstüne ve 2 gündür ayağımın üstüne basamıyorum baya acıyor eşim camın nerde olduğunu buldu ben alırım onu ordan diyor ama güvenemiyorum ona mı aldırsam yoksa acilde alırlar mı . Annem de hemen aldır yoksa vucüdunda gezer o senin diye değişik bir cümle kullandı daha çok korktum ne yapayım ben şimdi 🤦🏻‍♀️baya uzun oldu hakkınızı helal edin melekler
Geçmiş olsun kuzum bence fazla gecikmeden acile git aldır ki mikrop kapmasın 😘

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzellikler 2 gün önce düğüne gittik akşam üstü Kayra'ya nazar değmesin diye sürekli okudum okudum durdum 😂😂 neyse nazar ona değil bana değmiş gibi bir şey oldu neyse eve geldik mutfakta kahve yaparken aynalı dolaptan fincan alayım dedim ve dolap resmen koluma düştü kolumda şükür 2 3 çizik var bir sıkıntı yok ama her yer cam olmuştu camları toplarken sanırım bilmeden bastım birinin üstüne ve 2 gündür ayağımın üstüne basamıyorum baya acıyor eşim camın nerde olduğunu buldu ben alırım onu ordan diyor ama güvenemiyorum ona mı aldırsam yoksa acilde alırlar mı . Annem de hemen aldır yoksa vucüdunda gezer o senin diye değişik bir cümle kullandı daha çok korktum ne yapayım ben şimdi 🤦🏻‍♀️baya uzun oldu hakkınızı helal edin meleklegecmus
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba güzellikler 2 gün önce düğüne gittik akşam üstü Kayra'ya nazar değmesin diye sürekli okudum okudum durdum 😂😂 neyse nazar ona değil bana değmiş gibi bir şey oldu neyse eve geldik mutfakta kahve yaparken aynalı dolaptan fincan alayım dedim ve dolap resmen koluma düştü kolumda şükür 2 3 çizik var bir sıkıntı yok ama her yer cam olmuştu camları toplarken sanırım bilmeden bastım birinin üstüne ve 2 gündür ayağımın üstüne basamıyorum baya acıyor eşim camın nerde olduğunu buldu ben alırım onu ordan diyor ama güvenemiyorum ona mı aldırsam yoksa acilde alırlar mı . Annem de hemen aldır yoksa vucüdunda gezer o senin diye değişik bir cümle kullandı daha çok korktum ne yapayım ben şimdi 🤦🏻‍♀️baya uzun oldu hakkınızı helal edin melekler
Cok gecmis olsun cnm bncede doktora git çıkarttir

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun cnm bence acile git aldır mikrop falan kapar Allah korusun

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ahhaha sen nelere dayandım diyorsun yani bende anlamıyorum ki küçücük acıya dayanamıyorum eşim diyor kocaman kesikte sesin çıkmadı diye 😂😂canım tatlı mı değil ml hala anlamadım
Canın tatlıdır kuzum sen Kayra nın sağlığı için hastaneye git gel kendini dinleyemedin ki

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Yaa geçmiş olsun canım nazar işte hersey geliyor insanın başına bence acile git en mantıklısı 😐😚❤️
Aynen öyle kuzum. Teşekkür ederim

Ya kıyamam ben sana aysenurum nazar sana değmiş çok çok geçmiş olsun hemen acile git aldır
Kuzum gidemiyorum Kayra bey sağolsun 🤦🏻‍♀️zaten ayağında ki cam şuan battığı yerden başka bir ywre gitti 🤦🏻‍♀️resmen oynadı ya ayağımda

Geçmiş olsun kuzum bence fazla gecikmeden acile git aldır ki mikrop kapmasın 😘
Sağol cnım benim

Cok gecmis olsun cnm bncede doktora git çıkarttir
Sağol kuzum bsnim

Çok geçmiş olsun cnm bence acile git aldır mikrop falan kapar Allah korusun
Ya yerinden oynadı şuan önceki yerinde değil ya ayağımdan çıktı yada daha derine indi anlamqdım

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle kuzum. Teşekkür ederim

Kuzum gidemiyorum Kayra bey sağolsun 🤦🏻‍♀️zaten ayağında ki cam şuan battığı yerden başka bir ywre gitti 🤦🏻‍♀️resmen oynadı ya ayağımda

Sağol cnım benim

Sağol kuzum bsnim
Kuzum annen doğru söylüyor cam vücutta yürüyor.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Canın tatlıdır kuzum sen Kayra nın sağlığı için hastaneye git gel kendini dinleyemedin ki
Orası öyle kuzuım mecburi ayaklandım belki hiç hastene sıkıntısı olmsa anneme bana baksın diye asla ayağa kalkmazdım 😂😂😂

Kuzum annen doğru söylüyor cam vücutta yürüyor.
Sanırım yyer değiştirdi anlamdım ama eski yerinde değil 🤦🏻‍♀️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Orası öyle kuzuım mecburi ayaklandım belki hiç hastene sıkıntısı olmsa anneme bana baksın diye asla ayağa kalkmazdım 😂😂😂

Sanırım yyer değiştirdi anlamdım ama eski yerinde değil 🤦🏻‍♀️
Kuzum vakit bulduğun en kısa zamanda hastaneye git

Tüm sayfalar yüklendi.