Kızlar Konu " YEMEK"

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar Konu \" YEMEK\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,956 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar Konu \" YEMEK\"
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Ali inşallah kuzummmm😂😂😂 İsmim Serap ablamın adı Serpil herkes karıştırıyor dkkdcmmdnd
Ayy pardon benim devreler yandı 😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ee ne güzel işte benim kocada bana şunu bunu yap dese yapardım ama bana sen bilirsin diyince kriz geliyor bana😂
Valla ben her eşim öyle dediğinde o zaman yemeği dışardan yicez diyorum sen öyle dediğin sürece dışardan devam ben ne yemek yapsam diye düşünmekle uğraşamam tüm gün diyorum,😂😂😂😂 bide hiç yeşillik yemez sadece et türü vs sanki darphanemiz var 😂😂

Valla ben her eşim öyle dediğinde o zaman yemeği dışardan yicez diyorum sen öyle dediğin sürece dışardan devam ben ne yemek yapsam diye düşünmekle uğraşamam tüm gün diyorum,😂😂😂😂 bide hiç yeşillik yemez sadece et türü vs sanki darphanemiz var 😂😂
Sıkıntı değil kızzz 😂😂

Canım Adıyamanlı bunlar hep et yerler 😂

Ee ne güzel işte benim kocada bana şunu bunu yap dese yapardım ama bana sen bilirsin diyince kriz geliyor bana😂
Bana da diyor sen bilirsin diyorum öyle bi yemek yok😂 Dediğimi yapınca da niye bunu yapmadın diyor eee diyeydin yapardım diyorum🤣🤣🤣

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Sıkıntı değil kızzz 😂😂

Canım Adıyamanlı bunlar hep et yerler 😂

Bana da diyor sen bilirsin diyorum öyle bi yemek yok😂 Dediğimi yapınca da niye bunu yapmadın diyor eee diyeydin yapardım diyorum🤣🤣🤣
Sonra Serapcım bak ben niye sinirleniyorum adamlara yaranılmıyor kız cidden ömür törpüleri 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar