Kızlar lütfen yardımcı olun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar lütfen yardımcı olun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,769 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar lütfen yardımcı olun
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gül çetin

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 33 haftlık gebeyim genital bölgem çok ağrı var sanki birşey saplanıyor gibi oturup kalkınca birşey batıyor gibi sizce neden böyle olan var m

Kızlar 33 haftlık gebeyim genital bölgem çok ağrı var sanki birşey saplanıyor gibi oturup kalkınca birşey batıyor gibi sizce neden böyle olan var mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar 33 haftlık gebeyim genital bölgem çok ağrı var sanki birşey saplanıyor gibi oturup kalkınca birşey batıyor gibi sizce neden böyle olan var mı
Cnm çok normal bebeğin büyüyor giderek ağrıların artması da normal ..

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Şu an aynı durumdayımm iğne batar gibi idrar gelir gibi hafif de aci var çocuk pozisyon değiştirince oluyor sanki öyle fark e diyorum ama hic güzel bi duydu degil 😪

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Amin.kuzum rabbim bebisni saglikla .kucagina almayi nasip etsin insallah cati agrisi nedir ben bilmiyorum da
Afedersiniz rahim ön kemik ağrısı ölüyorum ramen ayak atamiyorum yürüyemiyorum ağrıyı anlatamam asla dr söyledim birsürü ilaç verdi banamisin demiyo dedi alttan muane yapacamdedim asla izin vermiyorum cook korkuyorum kızdı sonra

Tüm sayfalar yüklendi.