Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Assa da hissettigin agrilar normal canim bende 33 haftalık hamileyim sancılarım var mide kisminda ele gelen bir sertlik oluşuyor assaya dogru baski hissediyorsan o zaman sanci oluyor kasık ağrısı ve bel agrisida ekleniyor buna böyle bir agriysa bekleme git acile serum takıp durduruyorlar sanciyi ben bu haldeyim suan duzensiz sanci çekiyorum yarim saatte bir olursa doguma alicaklar sezeryanla doğum yaptim ilk ikincide sezeryanla olucak o yüzden hic bekleme gel dediler
Allahbüyük cnm Ne yapalım tek isteğim sağlıkla kavuşmak öyle böyle bitecek yapacak bisey yok cnm Yaa 8.aya girdim bu ağrılarla Allah demek guc veriyo sende korkma cnm
Allahbüyük cnm Ne yapalım tek isteğim sağlıkla kavuşmak öyle böyle bitecek yapacak bisey yok cnm Yaa 8.aya girdim bu ağrılarla Allah demek guc veriyo sende korkma cnm