Kızlar lütfen yardımcı olun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar lütfen yardımcı olun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,772 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar lütfen yardımcı olun
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gül çetin

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 33 haftlık gebeyim genital bölgem çok ağrı var sanki birşey saplanıyor gibi oturup kalkınca birşey batıyor gibi sizce neden böyle olan var mı
Assa da hissettigin agrilar normal canim bende 33 haftalık hamileyim sancılarım var mide kisminda ele gelen bir sertlik oluşuyor assaya dogru baski hissediyorsan o zaman sanci oluyor kasık ağrısı ve bel agrisida ekleniyor buna böyle bir agriysa bekleme git acile serum takıp durduruyorlar sanciyi ben bu haldeyim suan duzensiz sanci çekiyorum yarim saatte bir olursa doguma alicaklar sezeryanla doğum yaptim ilk ikincide sezeryanla olucak o yüzden hic bekleme gel dediler 🤦

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım hareketlerini takip et kuzunun günde 10 dan az olmamalı
Vallah canım bazen sık oluyor bazen de saatlerce olmuyor bazen belki yoruluyorum birde büyük diye diyorlar artık eskisi gibi etmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allahbüyük cnm Ne yapalım tek isteğim sağlıkla kavuşmak öyle böyle bitecek yapacak bisey yok cnm Yaa 8.aya girdim bu ağrılarla Allah demek guc veriyo sende korkma cnm
Vallahi canım ben de istemem alta muane yapmak ama bir tehilke varsa içim rahat etmesi için de baktırııö şüpheli kalcaksam

Allahbüyük cnm Ne yapalım tek isteğim sağlıkla kavuşmak öyle böyle bitecek yapacak bisey yok cnm Yaa 8.aya girdim bu ağrılarla Allah demek guc veriyo sende korkma cnm
Vallahi canım ben de istemem alta muane yapmak ama bir tehilke varsa içim rahat etmesi için de baktırııö şüpheli kalcaksam
Maşallah ne güzel boş ver herşeye rağmen yaşatanRabbime şükürler olsun bu duyguyu inş Allahim isteyipte olmayanda verisin
Amin

Maşallah ne güzel boş ver herşeye rağmen yaşatanRabbime şükürler olsun bu duyguyu inş Allahim isteyipte olmayanda verisin
Amin

Tüm sayfalar yüklendi.