Sorum var Kizlar merhaba sorum var bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yiğit Efe'm tarafından oluşturulan Kizlar merhaba sorum var bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 615 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar merhaba sorum var bakar mısınız
Konbuyu başlatan Yiğit Efe'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar herkese merhaba kandiliniz mübarek olsun inşaAllah.
Oğlum 15 gün sonra 5 aylık olacak ona pirinç unu vermek istiyorum sadece mama ile besleniyor ve ayrıca mamasına bebek bisküvisi koyup versem olur mu o şekil deneyen var mı hiç
Hayırlı kandiller canım 🙏 ayına göre pirinç unuyla yapılan tarifler var yapabilirsin bebe bisküvisi genelde ,6. Aydan sonra kullanılmalı bana göre

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Oğlum 15 gün sonra 5 aylık olacak ona pirinç unu vermek istiyorum sadece mama ile besleniyor ve ayrıca mamasına bebek bisküvisi koyup versem olur mu o şekil deneyen var mı hiç
pirinc unu vere bilirsiz amma hazirlarken sut yok su kulan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Seninde kandilin mübarek olsun canım pirinç unu ile tarifler var kuzum yapıp verebilirsin bebe bisküviside aşıriya kaçmamak şartıyla verebilirsin kuzum çünkü fazlası kabızlık yapıyor benim kızımda kabızlık şikayeti olmuştu

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Seninde kandilin mübarek olsun canım pirinç unu ile tarifler var kuzum yapıp verebilirsin bebe bisküviside aşıriya kaçmamak şartıyla verebilirsin kuzum çünkü fazlası kabızlık yapıyor benim kızımda kabızlık şikayeti olmuştu
Teşekkür ederim canım bilmiyordum bisküvinin kabızlık yapacağını iyi ki söyledin Allah razı olsun çiçeğim 🌸

Tüm sayfalar yüklendi.