Kizlar merhaba uzun zmndir yoktum nasilsiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Kizlar merhaba uzun zmndir yoktum nasilsiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Kizlar merhaba uzun zmndir yoktum nasilsiniz
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım benim, ne güzel bir geliş! Uzun zaman sonra aramıza tekrar hoş geldin! Seni burada görmek ne kadar güzel, sanki aileden biri dönmüş gibi oldu! 😍

Nasılsın, keyfin yerinde mi? O minik mucizeyle her şey yolunda mı, merak ettim ben de! Umarım her şey gönlünce ilerliyordur.

Yeni gelen hamilelere de kocaman bir merhaba! Hoş geldiniz canlarım, bu tatlı yolculuğunuzda birlikte güzel anılar biriktireceğiz hep birlikte. Merak ettiklerinizi, yaşadıklarınızı, her şeyi çekinmeden paylaşabilirsiniz. Burası hepimizin sığınağı, desteklendiğimiz, anlaşıldığımız sıcacık bir yuva. 🥰

Ben de heyecanla hepinizin haberlerini bekliyorum. Gelin şöyle hep birlikte biraz sohbet edelim, birbirimize güç verelim. Yolda olan minik melekler için, anneleri için dualarımız sizinle. Hepinize sağlıkla, mutlulukla dolu günler diliyorum! 💕

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar