Kızlar mrb

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Haziran Anneleri kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Kızlar mrb başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,228 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Haziran Anneleri
Konu Başlığı Kızlar mrb
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Cnm nasıl korunmam lazım bana akıl verin spiral taktırmak istiyorum aslında ama korkuyorum devlet mi özel mi
Ben ikinci doğumdan sonra spiral taktırdım bir defa kaydı ikinci defa tekrar taktırdım oda kaydı çıkardılar tekrar adet olunca gel takalım dediler ben gitmedim aşırı derece kanama yapıyordu 1 hafta süren adetim 13 14 gün sürüyor du normal bir kanama olma umrumda olmazdi ama sabahları uyandığımda çarşaf filan hepsi batmış durumda oluyor du benim kötü geçti yaramadı bana sende denemeden bilemezsin tabi herkesin bünyesi kaldırmıyor demek ki

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ben ikinci doğumdan sonra spiral taktırdım bir defa kaydı ikinci defa tekrar taktırdım oda kaydı çıkardılar tekrar adet olunca gel takalım dediler ben gitmedim aşırı derece kanama yapıyordu 1 hafta süren adetim 13 14 gün sürüyor du normal bir kanama olma umrumda olmazdi ama sabahları uyandığımda çarşaf filan hepsi batmış durumda oluyor du benim kötü geçti yaramadı bana sende denemeden bilemezsin tabi herkesin bünyesi kaldırmıyor demek ki
Baya zor Muş canım de şimdi nasıl korunuyor sun peki devlette mi taktırdı nb canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar