Kızlar Nasılsınızz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Kızlar Nasılsınızz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar Nasılsınızz
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hayırlı geceler, hayırlı ramazanlar nasılsınız iyi misiniz öyle bir halinizi hatrınızı sorayım dedim hamiş anneler sizlerin ne kadar kaldı doğuma ,geri kalan anneler sizler nasılsınız çocuklar nasıl iyiler mi prensesler paşalar😌😌😌🥰🥰

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba! Herkese hayırlı Ramazanlar! 😊 Ben de iyiyim, teşekkürler. Hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı dilerim, az kalan zamanlarını keyifle geçirsinler. Çocukları olan annelere de sevgiler, prensesler ve paşalar umarım iyidirler. Herkesin keyfi yerindedir umarım. 🥰

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hayırlı geceler, hayırlı ramazanlar nasılsınız iyi misiniz öyle bir halinizi hatrınızı sorayım dedim hamiş anneler sizlerin ne kadar kaldı doğuma ,geri kalan anneler sizler nasılsınız çocuklar nasıl iyiler mi prensesler paşalar😌😌😌🥰🥰
Hayırlı ramazanlar aleynam iyiyiz çok şükür sen nasılsın agirlastinmi doğuma az kaldı hamilelik nasıl gidiyor isim düşün dunmu en son Dila demiştin bizde yigenime isim düşünuyoruz bakalım annesi ne bırakacak Eymen oğlunun adı kızının adida Esila üçüncü de kız olucak

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
2 hafta kaldı doğuma abisi de çok iyi sen nasılsın çocukların

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar