Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok şükür abla bülbül gibi bi anda konuşmaya başladı zaten doktorda bunun ki keyfi istediğinde konuşur demişti şükür cümle falan kuruyo anlatıyo derdini küçükte ona bakarak konuşmaya başladı az çok kelimesi var onunda bi işte küçüğün göbeğinde fıtık vardı olması gerekenden biraz büyüktü yine bi tık kapanmış ama bakalım son kontrolü 3 yaş tamamen kapanmazsa ameliyat olacak bi tek canımı sıkan o
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bilmiyorum ki abla valla büyüğünde de kasık fıtığı vardı onda direk ameliyata almışlardı cemrenin inşallah kapanır elisa biraz küçüktü o zaman cemre o zamana biraz daha büyümüş aklı ermiş olur zapdetmekte zor oluyo o zaman elisa ameliyt olduğunda ameliyathaneden narkozlu halde artık nasıl ağladıysa içini çeke çeke hıçkıra hıçkıra çıkmışyı ondan sonra da zaten benden başka kimseye gitmiyodu travma olmuştu nasıl korktuysa aynı şeyi cemrede yaşamak istemiyoeum
Çok şükür canım aynı bende çocuklaela uğraşıyorum doğuma tam 2 ay kaldı işte sağ salim doğursam da artık kurtulsam Paşamı çok öpüyorum akıllı bıdığım benim❤❤
Amin canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin önce Allaha sonra bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah
Bilmiyorum ki abla valla büyüğünde de kasık fıtığı vardı onda direk ameliyata almışlardı cemrenin inşallah kapanır elisa biraz küçüktü o zaman cemre o zamana biraz daha büyümüş aklı ermiş olur zapdetmekte zor oluyo o zaman elisa ameliyt olduğunda ameliyathaneden narkozlu halde artık nasıl ağladıysa içini çeke çeke hıçkıra hıçkıra çıkmışyı ondan sonra da zaten benden başka kimseye gitmiyodu travma olmuştu nasıl korktuysa aynı şeyi cemrede yaşamak istemiyoeum
Çok şükür canım aynı bende çocuklaela uğraşıyorum doğuma tam 2 ay kaldı işte sağ salim doğursam da artık kurtulsam Paşamı çok öpüyorum akıllı bıdığım benim❤❤