Kızlar Nasılsınızz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Kızlar Nasılsınızz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 154 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar Nasılsınızz
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ALEYNA TAŞ

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür abla bülbül gibi bi anda konuşmaya başladı zaten doktorda bunun ki keyfi istediğinde konuşur demişti şükür cümle falan kuruyo anlatıyo derdini küçükte ona bakarak konuşmaya başladı az çok kelimesi var onunda bi işte küçüğün göbeğinde fıtık vardı olması gerekenden biraz büyüktü yine bi tık kapanmış ama bakalım son kontrolü 3 yaş tamamen kapanmazsa ameliyat olacak bi tek canımı sıkan o
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah
Aaa geçmiş olsun canım fıtık neden olur ki rabbim şifa versin

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amin benim oğlum olucak ismi gibi güzel yolu bahtı güzel olsun inşallah amin 🤲
Amin canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin önce Allaha sonra bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah🥰🥰

Aaa geçmiş olsun canım fıtık neden olur ki rabbim şifa versin
Bilmiyorum ki abla valla büyüğünde de kasık fıtığı vardı onda direk ameliyata almışlardı cemrenin inşallah kapanır elisa biraz küçüktü o zaman cemre o zamana biraz daha büyümüş aklı ermiş olur zapdetmekte zor oluyo o zaman elisa ameliyt olduğunda ameliyathaneden narkozlu halde artık nasıl ağladıysa içini çeke çeke hıçkıra hıçkıra çıkmışyı ondan sonra da zaten benden başka kimseye gitmiyodu travma olmuştu nasıl korktuysa aynı şeyi cemrede yaşamak istemiyoeum

İyyim aleynam sen nasılsınn doguma ne kadar kaldı paşamda iyi bol bol yaramazlık devam ediyor
Çok şükür canım aynı bende çocuklaela uğraşıyorum doğuma tam 2 ay kaldı işte sağ salim doğursam da artık kurtulsam Paşamı çok öpüyorum akıllı bıdığım benim🥰😍❤❤

Son düzenleme:

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
D
Amin canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin önce Allaha sonra bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah🥰🥰

Bilmiyorum ki abla valla büyüğünde de kasık fıtığı vardı onda direk ameliyata almışlardı cemrenin inşallah kapanır elisa biraz küçüktü o zaman cemre o zamana biraz daha büyümüş aklı ermiş olur zapdetmekte zor oluyo o zaman elisa ameliyt olduğunda ameliyathaneden narkozlu halde artık nasıl ağladıysa içini çeke çeke hıçkıra hıçkıra çıkmışyı ondan sonra da zaten benden başka kimseye gitmiyodu travma olmuştu nasıl korktuysa aynı şeyi cemrede yaşamak istemiyoeum

Çok şükür canım aynı bende çocuklaela uğraşıyorum doğuma tam 2 ay kaldı işte sağ salim doğursam da artık kurtulsam Paşamı çok öpüyorum akıllı bıdığım benim🥰😍❤❤
Düzelir InsAllah Allah şifa versin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar