Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar çok korkuyorum sabah kalktığımda akıntıyla birlikte kan vardı kasıklarımda ve belimde aşırı bi ağrı var eşimde işe gitti gelicem diyor ama çok korkuyorum hemen mi gitmem gerekiyor hastaneye
RABBIM sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin canim sancıların 5 dakka ya dusuyosa doğum başlamış demektir ama akintiyla birlikte de kan gelmesi acilman falan olmuş da olabilir bilemedim valla şimdi esin gelince bir git bakalım ne diyecekler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah seni kız bacim bizim hastane 10 dakka mesafede kendi aracinla gidersen dolmuş o gidersen 1 saat suruyo ben en son doğumda gece suyum geldi 3 de hastahaneye gidek diyene kadar saat 5 oldu eşim o panikle odadan odaya koşuyordu pantolonum nerde diye sonra karnım ağrıdı tut çocuğu içinde lavaboya gircem dedi yarım saat çıkmadı
valla bizim de ilk doğum öyleydi gece suyum gelmişti sancım başladı eşimi kaldırdım diyo sabah gitsek olmazmı dedim bebek doğduktan sonra mı gidecez o zaman eve yol uzaktı biraz eşim merdivenleri indi benim suyum gelmiş sancım başlamış çantaları al gel dedi baktım arkasından ters ters dedi bana sen alamazsın dimi bizimde ilk doğum öyleydi ilk olunca heyecanı farklı oluyor bide biz cinsiyeti bilmeden doğuma gittik oda farklı bi heyecan dı
valla bizim de ilk doğum öyleydi gece suyum gelmişti sancım başladı eşimi kaldırdım diyo sabah gitsek olmazmı dedim bebek doğduktan sonra mı gidecez o zaman eve yol uzaktı biraz eşim merdivenleri indi benim suyum gelmiş sancım başlamış çantaları al gel dedi baktım arkasından ters ters dedi bana sen alamazsın dimi bizimde ilk doğum öyleydi ilk olunca heyecanı farklı oluyor bide biz cinsiyeti bilmeden doğuma gittik oda farklı bi heyecan dı
Sizinki de bizimki gibi olmuş desenebide benim 4 üncü gebeligim ilk iki kizim da da suyum falan gelmedi kendileri patlattılar bu oglumda suyum gelince bilemedim afedersin isiyorum sandım önce anlayamadim sonra aklıma geldi suyumun geldiği bu 4 üncü bebek 34 haftalık dönmüş de ne zaman doğar bilmiyorum ama normal olacak insallah bir aksilik olmaz ise bakalim bu paşa ne muzurluk yapacak bize
Sizinki de bizimki gibi olmuş desenebide benim 4 üncü gebeligim ilk iki kizim da da suyum falan gelmedi kendileri patlattılar bu oglumda suyum gelince bilemedim afedersin isiyorum sandım önce anlayamadim sonra aklıma geldi suyumun geldiği bu 4 üncü bebek 34 haftalık dönmüş de ne zaman doğar bilmiyorum ama normal olacak insallah bir aksilik olmaz ise bakalim bu paşa ne muzurluk yapacak bize
Rabbim hayırlısını nasip eylesin inşaallah benim de 3 cü oğlum 19 yaşında kızım 13 yaşında buda üçüncü henüz 17 haftalık cinsiyet belli değil bakalım hayırlısı