Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet aynı haftalarda bendede oldu o durumlar hemen dktra gittim gayet hareketlydi içerde ama hissedilmeyebiliyomş ve 20 saat uyur onlar demşti doktorum şuan gayet hareketli arada sessizleşiyo oda keyfine bağlı yani
Bu sabah bebegimle.uyandim tekmeleriyle yani 8 bucuk gibi ondan sonra anneme gttk braz ordada oynadı ozamandan beri hic naparsam.yapim hareket etmyo boyle tümsekleniyor ama tekme atmyor neden olablr ağlayp duruyorum bu saat oldu halen hareket yok 21+2hfta
Bu sabah bebegimle.uyandim tekmeleriyle yani 8 bucuk gibi ondan sonra anneme gttk braz ordada oynadı ozamandan beri hic naparsam.yapim hareket etmyo boyle tümsekleniyor ama tekme atmyor neden olablr ağlayp duruyorum bu saat oldu halen hareket yok 21+2hfta
Çikolata yada tatlı ye üstüne de kahve iç sol tarafına uzan dinlen bunlara tepki verir bebiş vermezsede korkma benimde bir gün hiç hareket etmedi ağladım gözlerim şişti doktora gidecektim eşim elini karnıma koydu biraz konuştu baktım tekmeliyor kendimi üzdüğümle kaldim