Sagol canım Allah razı olsun öyle yaparım bende her ihtimale karşıCanım ilk hamileliğimde sancılarım 5 dakikada bir gelmeye başlayınca gittim ne su vardı nede nişan nerdeyse yolda doğuruyordum ikincide sancılarım 15 dakikadan aşağı düşmedi ama çok ağrım vardı dayanamadım yine su ve nişan yoktu hastaneye gittim suyumu patlattılar yarım saat içinde doğumum oldu üçüncüde sabah nişanım geldi saat dörtte sancılarım başladı altı buçukta doğum yaptım yani her doğum farklı sen ne ZAMANKI ağrıların çoğaldı doktora git ne kendini tehlikeye at nede bebeğini sağsağlim bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Gidiyorum her hafta Çarşamba kontrolüm var yine geçen aşırı sancım vardı gitmedim keşke gitseydin diyen oldu suyun yok kanamn yok ne gidiceksin diyen oldu size sormak istedimZaten kontrollerin sık olmaya başlamıştır biz haftada bir gidiyorduk 35 den sonra
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Haklısın canımEvet canım çünkü ben çok riske atan bi insan değilimdir en fazla boş yere gitmiş oluyum hastaneye ama kafam ve içim rahat olsun derim hep bide her zaman su da gelmiyor patlatıyorlar belki ters galebiliyor o an bebeğin akıbetini öğren ona göre de doktor la konuşursun kalmanı önerirse kalınır ama gerek şok eve git derse gidersin