Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kestirlir canım büyüklerin öyle deme sebebi bebeğin ömrü kısalır derler tamamen batıl inançtan başka bir şey değil çocuğun ömrü bizim saçlarımıza kalsa rahat yuzbinlerce yıl yaşaması lazım . istediğin gibi kestir saçlarını kimseye de kulak asma
Kestirlir canım büyüklerin öyle deme sebebi bebeğin ömrü kısalır derler tamamen batıl inançtan başka bir şey değil çocuğun ömrü bizim saçlarımıza kalsa rahat yuzbinlerce yıl yaşaması lazım . istediğin gibi kestir saçlarını kimseye de kulak asma
Ben uzun saça bayılırım kadın dediğin uzun saçlı olur yani iyi o zaman omuza kadarsa kestir zaten doğumdan sonra saç dökülüyormus .. dediğin gibi bakımı da zor bebek oldu mü daha zor
Doğrudur ama kuzum boyle şeylere inanma. Rabbim bilir sadece ne olacağını. Bende kestirmek istiyorum dediğin gibi kalçamı bile geçti ama eşim istemiyor evde Rapunzel gibi geziyorum bakalım