Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun cnm cnm kendi kadın doğum doktoruna sorman daha iyi olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim canım inşallah geçer röntgen dışında başka yolu yok mu acabaÇok geçmiş olsun canım rontgen tehlikeli diye biliyorum umarım çekmeye gerrk kalmadan gecer
15 haftalık şuanda 15 hafta 3 günlükKaç aylık kuzum
Tomografi acaba bebeğe zarar veriyor mu onunla da ciğerlere bakılıyormuş off ne derde düştüm bebeğime zarar gelsin istemiyorumCanım covid ciğerleri daha çok etkilediği için röntgen çekiyorlar ne kadar etkilemiş diye bakıyorlar. Bebeğe de zararlı aşırı radyasyon içerdiği için. Mecbur çekilmesi gerekiyorsa kadın doğum doktoruna sorup ona göre hareket edersin. Boğazın için de bol bol ılık su iç ki kuru kalmasın.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Korona oldum ama bugün karantinada son günüm normalde bitmesi lazım ama iyilesmiyorum hiçCanım boğazın için meyve ve portakal kabuğu kabukları. Yani elma dilimle bı kaç tane çaydanlığı koy portakal koy kabuguyla beraber dilimleyip evde ne meyven varsa su ekle onları kaynat bı güzel sonra bir küçük dilim zencefil koy 5 dkk öle kaynat. Zencefil en son koyup öle kaynat başta koyarsan acı bı tat bırakır. Suyunu süzüp içine bal koy iç boğaza çok iyi geliyor boğazı zencefil yakıyor gibi içince iyi geldiğini hissediyorsun. Şifa olur inş bunu yap iç boğazların iki güne geçer. Turşu suyu faydasını görürsün dut pekmezi iç. Birde soğan sarımsak bol tuketki atlat hastalığını rontgene gerek kalmasın. Eğer covidsen inş degilsinde bol su iç turşu suyu çok etkili oluyor soğan sarimsakta öle. Geçmiş olsun inş hemen atlatirsin
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canm röntgen zarar veriyo diye biliyorum
Çok geçmiş olsun canı
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Son düzenleme: