Ben kimseye illa şöyle doğur diye bişey demedim demem de buranın amacı bilgi ve fikir paylaşımı. Ve beni bilenler zaten genel tavrımı bilir biz burada sadece tahmin olasılık üzerine yorum yapıyoruz yada bildiğimiz kadar yardımcı oluyoruz ben herşeyin en iyisini bilirim gibi bi tavrım yok asla da olmadı. Ve her zaman da eklerim herkesin gebeliği belirtileri bir olmaz bende bu oldu diye herkeste aynı şey olacak diye kesin asla konuşmam. Bazı arkadaşlar tuhaf bi kafaya girmiş anlayamadım neymiş sezaryen yapanı normal doğum yapanlar küçük görüyormuş, yok heves kırıyormuşum vs vs.. Arkadaşım neyin kafası sizdeki?? Mecburi şekilde sezaryen olmuş insanlar var tamam araştırıp istiyor olabilirler buraya yazdıkların da ben bildiğimi ve fikrimi beyan ederim haliyle ve bence çok riskli. En yakın örneğim annem çatısı dar olduğundan dolayı normal doğum yapamazmış normalde manyak bi dr tutturmuş ben seni normal doğurturum diye doğumda neredeyse annemde bende ölüyormuşuz Dr vakumla çekmiş en son beni yaşadığıma dua etmişler engelli kalma riskim bile varmış o yüzden beynim dışarı çıkmış neredeyse değer mi yani öncesinde ağrı çekeyim sonra çekmeyelim diye bunu yaşamaya? Ben bunu diyorum bi sıkıntı yoksa elbette normal doğum yapsın herkes tavsiye ederim. Şunu da her zaman söylerim kolay doğum yok sezaryen olanlar normal doğumu güllük gülistanlık geçiyor sanıyor galiba sezaryen sonrası çektiğin ağrının belki 10 katını öncesinde bi anda çekiyorsun. Birinde önce birinde sonra illa bi acı ağrı yaşıyorsun kimse kimseye neden böyle doğum yaptın diye küçümseyerek bakamaz zaten. Biraz akıllı mantıklı cevap yazın insanlara ve bide ben burada insanlara yorum yaparken seçici olmaya, kırıcı konuşmamaya özen gösteriyorum herkes aynı olsun mümkünse olmayanda bana cevap vermesin arkadaşım kimse kimsenin tavrını tribini çekmek zorunda değil!!