Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım kesinlikle iğne vurunma kesinlikle ben vuruldum kaynanam evlendigim gün vurdurdu rahmimde kis çıktı çocuğum olmicakti birsuru ilaç kulandim da geçti ve aşırı adet düzensizliği yapıyor 3ay oldu doğum yapalı biraz zaman geçsin bende sprail taktircam kesinlikle iğne vurunma ve sinir de yapıyor o iğne ben hala çekiyorum
Canım kesinlikle iğne vurunma kesinlikle ben vuruldum kaynanam evlendigim gün vurdurdu rahmimde kis çıktı çocuğum olmicakti birsuru ilaç kulandim da geçti ve aşırı adet düzensizliği yapıyor 3ay oldu doğum yapalı biraz zaman geçsin bende sprail taktircam kesinlikle iğne vurunma ve sinir de yapıyor o iğne ben hala çekiyorum
Ben spiral takmıştım 5 yıl bende kaldı hiç rahatsız olmadım sadece adet günlerin biraz uzuyor mesela ben 5 günde çıkıyordum spiral taktıktan sonra 9 günde çıkıyordum ilk bi kaç ay düzensiz oluyor yerleşen e kadar ondan sonra düzene giriyor hiç sıkıntı olmuyor zaten gereken şeyleri takan kişi sana anlatır sana ama sakın iğne kullanma pişman olursun çünkü kullananlar var burda onlar pişan