Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar sizce yeni dogum yapan anneleri süt korurmu
Bence hem doğru, hem değil. Süt üretimini sağlayan prolaktin hormonu hamile kalmayı engelliyor evet ama herkesinki engellenecek düzeyde üretilmiyor olabiliyor. Yani güvenmemek gerekiyor
Bence korumaz benim kuzenim 40i çıkmış hamile kaldı onunda nasıl farketmiş hamile olduğunu bebegin kakası yeşil mis kına gibi doktor a götürmüşler kuzenime kan tahlili yapmışlar hamile olmuş deli olmuştu
Bence hem doğru, hem değil. Süt üretimini sağlayan prolaktin hormonu hamile kalmayı engelliyor evet ama herkesinki engellenecek düzeyde üretilmiyor olabiliyor. Yani güvenmemek gerekiyor
İnternette bir doktordan dinledim eğer bu emzirme süresince adet olmazsa kadın koruyabiliyormuş yani adet olmamak gerekiyormuş ama tabi riskli bir yöntemmiş o da ayrı
İnternette bir doktordan dinledim eğer bu emzirme süresince adet olmazsa kadın koruyabiliyormuş yani adet olmamak gerekiyormuş ama tabi riskli bir yöntemmiş o da ayrı