Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar sizce yeni dogum yapan anneleri süt korurmu
Bence korumaz benim kuzenim 40i çıkmış hamile kaldı onunda nasıl farketmiş hamile olduğunu bebegin kakası yeşil mis kına gibi doktor a götürmüşler kuzenime kan tahlili yapmışlar hamile olmuş deli olmuştu
Sibel bayılıyorum sana ya ben 3yil önce Atina ya gittim yanlız eşimin yanına kaynanam yılan eşime diyordu para verme hamile kalsın orada sana muhtaç kalsın bende bugün eşim den para aldım dedim canım akşama yemek yapicam hemen gidip doğum kontrol hapı aldım Yunanca bilmiyorum eczacıya işaret lerle yarı İngilizce anlattım adam nasıl gülüyor sanki uyuşturucu almışım gibi corabima sakladım alış veriş yapıp geldim eşim fişe baksada anlamaz Yunanca yazıyor ya öyle kurtuldum yoksa onunla mi ugrasicam al bence hayatım hiç kimseye deme ama bugün haftasonu pazartesi al
Sibel bayılıyorum sana ya ben 3yil önce Atina ya gittim yanlız eşimin yanına kaynanam yılan eşime diyordu para verme hamile kalsın orada sana muhtaç kalsın bende bugün eşim den para aldım dedim canım akşama yemek yapicam hemen gidip doğum kontrol hapı aldım Yunanca bilmiyorum eczacıya işaret lerle yarı İngilizce anlattım adam nasıl gülüyor sanki uyuşturucu almışım gibi corabima sakladım alış veriş yapıp geldim eşim fişe baksada anlamaz Yunanca yazıyor ya öyle kurtuldum yoksa onunla mi ugrasicam al bence hayatım hiç kimseye deme ama bugün haftasonu pazartesi al
Canımsın cnm aynen valla senden bisey rica edebilirmiyim carette kadın doğum kontrol hapını araştırabilirsin benim için sen benden daha tecrubelisin carette adı