Herkesin dilinde böyle bir söylenti var ama hiç sanmıyorum korumuyor canım Gittim bugün hap aldum
S Sybm Guest Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1,082 19 Şubat 2022 #41 Didem47' Alıntı: Herkesin dilinde böyle bir söylenti var ama hiç sanmıyorum korumuyor canım Genişletmek için tıkla ... Gittim bugün hap aldum
Didem47' Alıntı: Herkesin dilinde böyle bir söylenti var ama hiç sanmıyorum korumuyor canım Genişletmek için tıkla ... Gittim bugün hap aldum
Mariya'm Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 169 Konum Bursa 19 Şubat 2022 #42 Sybm' Alıntı: Gittim bugün hap aldum Genişletmek için tıkla ... Hangi hapı önerdiler canım
K Kıdemli Anne Guest 19 Şubat 2022 #43 Sybm' Alıntı: Anneler eskiler hep derdi süt anneyi korur bi kaç ay dogumu sizce Genişletmek için tıkla ... Arkadasimda bu soze inandi şu an iki kizi bir oglu var kiziyla oglunun arasinda 1 yas 4 ay var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Şubat 2022 Korumuyor canım bebeğim 7 aylık ve hamileyim bence tedbirini al ben almadım korur diye Son düzenleme: 19 Şubat 2022
Sybm' Alıntı: Anneler eskiler hep derdi süt anneyi korur bi kaç ay dogumu sizce Genişletmek için tıkla ... Arkadasimda bu soze inandi şu an iki kizi bir oglu var kiziyla oglunun arasinda 1 yas 4 ay var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Şubat 2022 Korumuyor canım bebeğim 7 aylık ve hamileyim bence tedbirini al ben almadım korur diye
S Sybm Guest Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1,082 20 Şubat 2022 #44 Mariya'm' Alıntı: Hangi hapı önerdiler canım Genişletmek için tıkla ... Carette diye bir hap var onu
D Didem47 Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 13 21 Şubat 2022 #45 Sybm' Alıntı: Gittim bugün hap aldum Genişletmek için tıkla ... bende tam 5 sene hapla korundum
iyiki varsiniz cocuklarim Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 1,930 21 Şubat 2022 #46 Sybm' Alıntı: Anneler eskiler hep derdi süt anneyi korur bi kaç ay dogumu sizce Genişletmek için tıkla ... Bence her ihtimale karşı korun yine sen
Sybm' Alıntı: Anneler eskiler hep derdi süt anneyi korur bi kaç ay dogumu sizce Genişletmek için tıkla ... Bence her ihtimale karşı korun yine sen
L Lamia Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 15 25 Şubat 2022 #47 Sybm' Alıntı: Anneler eskiler hep derdi süt anneyi korur bi kaç ay dogumu sizce Genişletmek için tıkla ... Canım herkesede bır degil benm arkadasım in sut hormonu yuksektı o koruyordu derdı doktr Yanı yuksek se koruma ihtimali daha cok
Sybm' Alıntı: Anneler eskiler hep derdi süt anneyi korur bi kaç ay dogumu sizce Genişletmek için tıkla ... Canım herkesede bır degil benm arkadasım in sut hormonu yuksektı o koruyordu derdı doktr Yanı yuksek se koruma ihtimali daha cok
S Sybm Guest Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1,082 25 Şubat 2022 #48 Lamia' Alıntı: Canım herkesede bır degil benm arkadasım in sut hormonu yuksektı o koruyordu derdı doktr Yanı yuksek se koruma ihtimali daha cok Genişletmek için tıkla ... Bakacaz gülüm
Lamia' Alıntı: Canım herkesede bır degil benm arkadasım in sut hormonu yuksektı o koruyordu derdı doktr Yanı yuksek se koruma ihtimali daha cok Genişletmek için tıkla ... Bakacaz gülüm
N Nevinnn Kayıtlı Üye Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 162 26 Şubat 2022 #49 Sybm' Alıntı: Anneler eskiler hep derdi süt anneyi korur bi kaç ay dogumu sizce Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Şubat 2022 Sybm' Alıntı: Anneler eskiler hep derdi süt anneyi korur bi kaç ay dogumu sizce Genişletmek için tıkla ... Beni iki sene korudu ama sen güvenme
Sybm' Alıntı: Anneler eskiler hep derdi süt anneyi korur bi kaç ay dogumu sizce Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Şubat 2022 Sybm' Alıntı: Anneler eskiler hep derdi süt anneyi korur bi kaç ay dogumu sizce Genişletmek için tıkla ... Beni iki sene korudu ama sen güvenme