Git canım git ihmal etme Sağol cnm Ayn
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 11 Eylül 2024 #11 AYŞENUR🦋' Alıntı: Git canım git ihmal etme Genişletmek için tıkla ... Sağol cnm Ayn
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Eylül 2024 #12 Rukiye27' Alıntı: Canlar benim burnumun içi çok kaşınıyor mahvediyor beni sürekli hapşırık tutuyor birde üç aylık bebeğim var oda bu aralar çok huzursuz çok ağlıyor fikirlerinize ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... Alerjik olabilir canimm
Rukiye27' Alıntı: Canlar benim burnumun içi çok kaşınıyor mahvediyor beni sürekli hapşırık tutuyor birde üç aylık bebeğim var oda bu aralar çok huzursuz çok ağlıyor fikirlerinize ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... Alerjik olabilir canimm
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 12 Eylül 2024 #13 Hülya12' Alıntı: Alerjik olabilir canimm Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum canım sen nasılsın ne yapıyorsun cnm
Hülya12' Alıntı: Alerjik olabilir canimm Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum canım sen nasılsın ne yapıyorsun cnm
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 12 Eylül 2024 #14 Rukiye27' Alıntı: Bilmiyorum canım sen nasılsın ne yapıyorsun cnm Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum oğlumla uğraşıyorum hiç durmuyor hiç pesinden at beni koşturuyor sen nasılsın cqnim benim çocuklar nasillar nasıl gidiyor
Rukiye27' Alıntı: Bilmiyorum canım sen nasılsın ne yapıyorsun cnm Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum oğlumla uğraşıyorum hiç durmuyor hiç pesinden at beni koşturuyor sen nasılsın cqnim benim çocuklar nasillar nasıl gidiyor
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 12 Eylül 2024 #15 Hülya12' Alıntı: İyiyim kuzum oğlumla uğraşıyorum hiç durmuyor hiç pesinden at beni koşturuyor sen nasılsın cqnim benim çocuklar nasillar nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Maşallah cnm öyleler ya benimkiler de büyüdü biraz ama ben çok yoruluyorum ya
Hülya12' Alıntı: İyiyim kuzum oğlumla uğraşıyorum hiç durmuyor hiç pesinden at beni koşturuyor sen nasılsın cqnim benim çocuklar nasillar nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Maşallah cnm öyleler ya benimkiler de büyüdü biraz ama ben çok yoruluyorum ya
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 12 Eylül 2024 #16 Rukiye27' Alıntı: Maşallah cnm öyleler ya benimkiler de büyüdü biraz ama ben çok yoruluyorum ya Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah erkek çocukları demekki böyle
Rukiye27' Alıntı: Maşallah cnm öyleler ya benimkiler de büyüdü biraz ama ben çok yoruluyorum ya Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah erkek çocukları demekki böyle
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 12 Eylül 2024 #17 Hülya12' Alıntı: Rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah erkek çocukları demekki böyle Genişletmek için tıkla ... He valla canım hiperaktif ler sen de ne var ne yok
Hülya12' Alıntı: Rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah erkek çocukları demekki böyle Genişletmek için tıkla ... He valla canım hiperaktif ler sen de ne var ne yok
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 12 Eylül 2024 #18 Rukiye27' Alıntı: He valla canım hiperaktif ler sen de ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Aşkım bende evdeyim umutla ugrasiyorum işten çıktım baya hasta olmuştu onunla uğraştım bunaliyorum
Rukiye27' Alıntı: He valla canım hiperaktif ler sen de ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Aşkım bende evdeyim umutla ugrasiyorum işten çıktım baya hasta olmuştu onunla uğraştım bunaliyorum
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 13 Eylül 2024 #19 Hülya12' Alıntı: Aşkım bende evdeyim umutla ugrasiyorum işten çıktım baya hasta olmuştu onunla uğraştım bunaliyorum Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım tekrar işe girmeyi düşünüyor musun peki cnm neden bunaliyorsun ki hayırdır inşallah
Hülya12' Alıntı: Aşkım bende evdeyim umutla ugrasiyorum işten çıktım baya hasta olmuştu onunla uğraştım bunaliyorum Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım tekrar işe girmeyi düşünüyor musun peki cnm neden bunaliyorsun ki hayırdır inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 13 Eylül 2024 #20 Rukiye27' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım tekrar işe girmeyi düşünüyor musun peki cnm neden bunaliyorsun ki hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... İnsan bazen yaşadıkları aklına geliyor evet aşkım düşünüyorum biraz zaman geçsin
Rukiye27' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım tekrar işe girmeyi düşünüyor musun peki cnm neden bunaliyorsun ki hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... İnsan bazen yaşadıkları aklına geliyor evet aşkım düşünüyorum biraz zaman geçsin