Sorum var Kizlar sizinle dertleşmek istiyorum...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kizlar sizinle dertleşmek istiyorum... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,835 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar sizinle dertleşmek istiyorum...
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya canım bir gün iyi oluyoruz sonra bazen de yok kere bana kızıyor bağırıyor asağlayici cümleler kuruyor sesimi cikartmiyorum zaten o illeti içtiği zaman sürekli uyuyor sinirli oluyor parasını elinde tutamiyor yani annem kızım durumunuz yoksa yardımcı olayım diyor ona da bişey söyleyemiyorum üzülmesin diye yani böyle boşluğun içindeyim resmen çocuklarım olmasa canıma kiyacak kadar artık yoruldum
Kimse için canına kıymak zorunda değilsin . Çocukların olmasa şuan o pisliğin yanında da durmuyordun buna emin olabilirsin. Çünkü annenin evine gitsen çocuk var diye üzülecek durum olmayacaktı yada illa anne evi de değiş çalışıp kendi başına durabilirdin. Baban gelincede bhnu yapabilirsin hoş evlatlarını annene emanet edip güzel bir iş bulup hayatını devam ettirirsin . Sakın intihar gibi şeyleri düşünme o yapacak biri varsa oda eşin sen değilsin

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kimse için canına kıymak zorunda değilsin . Çocukların olmasa şuan o pisliğin yanında da durmuyordun buna emin olabilirsin. Çünkü annenin evine gitsen çocuk var diye üzülecek durum olmayacaktı yada illa anne evi de değiş çalışıp kendi başına durabilirdin. Baban gelincede bhnu yapabilirsin hoş evlatlarını annene emanet edip güzel bir iş bulup hayatını devam ettirirsin . Sakın intihar gibi şeyleri düşünme o yapacak biri varsa oda eşin sen değilsin
Her cumlen o kadar doğru ki işte insan bir boşluğa düşünce aklından geçiyor işte eşim çocuklarını seven bir insan ağlamasına asla tahammül edemiyor sevmeye gelince sever bakmaya gelince bakmaz iki dk bile bakmaz yani tahammülü yoktur bir baba yemek yediğinde çocuğu yanına geldiğinde onu da yanına alıp yedirmesi lazım benim eşim çocuğu başımdan alda yemek yiyim diyen bir insan ama sorsan çocuklarına düşkünüm der düşkünlük sadece sevmek para getirmek değildir hoş zaten para getirdiği yok doğru dürüst cikmazdayim resmen bilsem ki annemin evine gidicem bana karismicak babam arkamda durur annem gül gibi bakar çocuklarıma zaten hep istiyor ki her gün yanına gideyim işte gidemiyorum soğuklardan dolayı işte eşimin bir lafı var bosanmaz olmaz seni öldürürüm diyor bana ve beni çocuklarımla tehdit ediyor vermem diyor sana ama öyle bir hakkı da yok yani inşallah herşey güzel olur sadece babamı bekliyorum Afrika da çalışıyor 6 ayı dolması lazım gelmesi için bu ayın sonunda gelcek inşallah o zaman bir çare bulup gidicem bu şekilde çünku bir ömür geçmez görümcem bile dedi anneme bakma onunla nasıl böyle bir ömür geciricen dedi annenin evine git sana bişey yapamaz orda dedi bakalım babam gelsin gidicem

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Her cumlen o kadar doğru ki işte insan bir boşluğa düşünce aklından geçiyor işte eşim çocuklarını seven bir insan ağlamasına asla tahammül edemiyor sevmeye gelince sever bakmaya gelince bakmaz iki dk bile bakmaz yani tahammülü yoktur bir baba yemek yediğinde çocuğu yanına geldiğinde onu da yanına alıp yedirmesi lazım benim eşim çocuğu başımdan alda yemek yiyim diyen bir insan ama sorsan çocuklarına düşkünüm der düşkünlük sadece sevmek para getirmek değildir hoş zaten para getirdiği yok doğru dürüst cikmazdayim resmen bilsem ki annemin evine gidicem bana karismicak babam arkamda durur annem gül gibi bakar çocuklarıma zaten hep istiyor ki her gün yanına gideyim işte gidemiyorum soğuklardan dolayı işte eşimin bir lafı var bosanmaz olmaz seni öldürürüm diyor bana ve beni çocuklarımla tehdit ediyor vermem diyor sana ama öyle bir hakkı da yok yani inşallah herşey güzel olur sadece babamı bekliyorum Afrika da çalışıyor 6 ayı dolması lazım gelmesi için bu ayın sonunda gelcek inşallah o zaman bir çare bulup gidicem bu şekilde çünku bir ömür geçmez görümcem bile dedi anneme bakma onunla nasıl böyle bir ömür geciricen dedi annenin evine git sana bişey yapamaz orda dedi bakalım babam gelsin gidicem
İnşaat işimi canım benim babamda yurt dışında vs çalıştı almanya afrika. Allah yardımcınız olsun babanında zor ya. Hiç bir şey yapamaz canım senin eşimden kurtuldum diye post açamnı dört gözle bakıyorum . Dualarım seninke canım ❤️

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Allah razı olsun senden canım benim dediğin gibi inşallah benim de huzurum olur
Vallahi çocuklarıma çok üzülüyorum onlar için susuyordm ama bu şekilde onlara da zarar veriyorum en iyisi ya boşanmak ya da o illeti bırakana kadar babamın evinde olmak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen öyle doğru diyosun canım bir insanı değiştiremiyoruz Allah'ıma sığınıyorum elbet bir kapi da açar bana
En güzeli ikisinden birini tercih etmelisin canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benim

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar daha önce bir post açmıştım eşim ile alakalı eşimin madde kullanması ile alakaliydi ve artı idaada oynuyor parayı orda sürekli kaybediyor dün gorumcemden para istemiş idda oynamak için görümcem vermemiş ve görümcem bana kızdı dedi sen kocana neden laf soylemiyosun bazı kadınlar var kocasını avucunun içine almışlar sen neden böylesin sen pisiriksin yani dedi kızdı bana annenin evine git doverse git yani dedi bende gidemem dedm nasıl gidiyim kizlar annem kalp hastası en ufak uzuntude doktor felç veya kalp krizi geçirebilirsin dedi bundan 1 ay önce annem nefessiz kaldi resmen ölüyodu doktorlar annem ayakta kalman bile mucize dediler şu an bunlari ağlayarak yazıyorum bende annemin evine gitsem eşim rahat vermez ki orda da bir olay çıkarır peki annem benim yüzümden ya bişey olsa kadına ondan korkuyorum annemin sebebi ben olmak istemiyorum çok korkuyorum gorumcemede bunu söyledim çok korkuyorum dedim annem bu haldeyken babam da yurt dışında 2 ay sonra gelicek ben nasıl annemin evine giderim ki dedim eşim hala kullanmaya devam ediyor artık ne içiyorsa para dayanmıyor ve cinsellik isteği artıyor sabahlara kadar uyumuyor ve benden çok özür dileyerek söylüyorum arkadan yapmayı istiyor ben hayır diyorum ve her gün cinsellik istiyor her gun de cinsellik olurmu ya iki çocuğum var biri 2 yaşında diğeri 4 aylık haliyle uyumuyor gazı var gündüz uykusu hiç yok gece de sürekli uyanıyor bebekle mi ugrasayim esimlemi kafayı yicem görümcem de kötülüğün için demiyor haklı çok haklı ama kaynanam diyor sesini cikartma ne yaparsa yapsın diyor kaynım da zaten eşime sinirli konuşmuyorlar hep bana soruyor uyuyormu geceleri diye yok uyumuyor diyorum kaynanam da diyor sen bişey dersen o seni evin içinde boğar bişey yapar sana kaynım da bu sefer onu öldürür yani cocuklarim için susuyorum ama babamı bekliyorum babam şu an evde olmadığı için cesaret edip babamın evine gidemiyorum en azından babam olsa eşim babamdan korkkar gelmez arkamdan her gece ağlayarak uyuyorum sırf cocuklrim için kızlar ne yapicagimi bilemiyorum
Çok üzüldüm 🥺 Allah sana hayırlı Bir kapı açsın inşallah 🤲❤️

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun canım benim görümcem de çok konuştu ama yok yine aynı evet dediğin gibi avucumun içinde olsaydı bu sefer doldururdu eşimi sabrediyorum babamin gelmesini bekliyorum bakalım inşallah ya bırakıcak o illeti ya da bosanicaz

Allah razı olsun senden canım benim dediğin gibi inşallah benim de huzurum olur
Rabbim eşini ıslah etsin inşallah tövbesini eder bugünleri unutturur 🤲

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
İnşaat işimi canım benim babamda yurt dışında vs çalıştı almanya afrika. Allah yardımcınız olsun babanında zor ya. Hiç bir şey yapamaz canım senin eşimden kurtuldum diye post açamnı dört gözle bakıyorum . Dualarım seninke canım ❤️
Allah razı olsun canım benim evet hem inşaat ve elektrik üzerine çalışıyor yurt dışında inşallah dedigin gibi bir gün ya tamamen kurtulurum yada yada o illeti bırakir

En güzeli ikisinden birini tercih etmelisin canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benim
Çok saol canım benim vallahi hepiniz ayrı ayrı iyiki varsınız..

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Allah razı olsun canım benim evet hem inşaat ve elektrik üzerine çalışıyor yurt dışında inşallah dedigin gibi bir gün ya tamamen kurtulurum yada yada o illeti bırakir

Dilerim ki o illeti bıraksın canım 🙏🏻

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Çok üzüldüm 🥺 Allah sana hayırlı Bir kapı açsın inşallah 🤲❤️
Aminnn Saolasin canım benim Allah razı olsun 🙏

Amin inşallah canim benim vallah bugün bile durduk yere sinirleniyor üstüme geliyor sesimi cikarmadim odaya geçtim

Amin inşallah canim benim vallah bugün bile durduk yere sinirleniyor üstüme geliyor sesimi cikarmadim odaya geçtim
Rabbim eşini ıslah etsin inşallah tövbesini eder bugünleri unutturur 🤲
İnşallah canim benim ama bence o biraz zorlu olucak önce çevresini keşke bıraksa

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar