Kızlar 5 yıllık evliyiz eşimle kaçarak evlendik o zaman 18 yaşına yeni basmistim yani çocukluk aklımı desem ergenlikmi desem seviyordum ama bir yandan annemle evde hiç anlasamiyorduk bende kacmaya karar verdim velhasıl konu şu canım annem eşimi istemiyordu tabi her anne istemez küçük yaşta kızının evlenmesini kaçtıktan sonra barıştık ailemle işte sorun şu kızlar annemlerle aramda 10 dakikalık bir mesafe var arabayla gidince ayda bir veya iki ayda bir gidiyorum annemlere eşim ve annesi yüzünden gittiğim zaman ise üç gün fln kalıp dönüyorum eşim çalışıyor sabah 6 da uyandırıp ise gönderiyorum ben uyandırmasam uyanmaz 1.5 aydır ise ailemi görmüyorum bebgim biraz hasta diye eşim seni annene bırakayım annenle beraber goturun hastaneye dedi bir gün tek kalıp dön eve dedi annem de hastaneye gitsek gelsek zaten bir gunumuz hastaneyle gecicek o günde kal diğer günü git diyor eşim de o zaman hiç birakmam seni diyor oraya sen beni işe kaldiriyosn annem de diyor bir gün de kendisi kalksın nolmus diyor arada kaldım eşimden bilmiyorum kızlar bir korku var içimde tartisnca hemen boynumun altı göğüs tarafım kızarıyor böyle nokta nokta oluyor kalbim hızlı atıyor bilmiyorum annemin dediğini yapsam yoksa kocam ne derse onumu dinlesem bilemedim kafayı yicem