İnşallah inşallah canım evlensin biran önce kız filan bulun bari sızAynen
Valh hepimiz ne zamn evlenecek diye duruyozrabbim. gelecek eşi ede sabır diliyom walh hiç çekilmez küçük kayinimda aynı onu. Gibi tencere kapak valah büyük kayinim 21 22 yaş aracı diğeri 18 giercek digeride 14 yaşında
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Biliyom canim yapmaya çalışıyordu ama izin vermem ben eşime dedim ev yapsalarda üst istemiyom evimiz başka olsun dedim kendiside öyle istiyor annesiykede konuştu annesi dedi oturduğumuz ev sizin olsun bizbaska ev yapacaz 3 ev dah yani ben eşime dedim hiç k bakmasınlar kahrinizi ben çektim eski evi bana veriyorsunuzeltilerim mis yeni güzel evlerde oturacak hiç kahır cekmeyecek ben eski evde kalacam asla kabul etmiyom dedim baktım annesi birgün bahseti kayim babamın yanında eşim dedi ben bu evi istemiyom dedi yapsanız yeni 4 tane ev yapın dedi
Biliyom canim yapmaya çalışıyordu ama izin vermem ben eşime dedim ev yapsalarda üst istemiyom evimiz başka olsun dedim kendiside öyle istiyor annesiykede konuştu annesi dedi oturduğumuz ev sizin olsun bizbaska ev yapacaz 3 ev dah yani ben eşime dedim hiç k bakmasınlar kahrinizi ben çektim eski evi bana veriyorsunuzeltilerim mis yeni güzel evlerde oturacak hiç kahır cekmeyecek ben eski evde kalacam asla kabul etmiyom dedim baktım annesi birgün bahseti kayim babamın yanında eşim dedi ben bu evi istemiyom dedi yapsanız yeni 4 tane ev yapın dedi
Evlensede ben gideyim artik
Evlensede ben gideyim artik

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr