Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tebrik ederim sağlıkla olsun inşallah ilk başda bende kötü olmuştum kızıma yetemezsem diye şimdi 15 haftalık hamileyim alışıyorum hem birbirlerine arkadaş olurlar oynarlar sıkılmazlar diye düşünüyorum
Tabili öyle kuzum ben sadece hazırlıksız yakalandım kendiöe gelmem bşraz uzun oldu birde Kayra küçük diye üzülüyordum ama bugun daha iyiyim minikle konuşmaya bile başaldım hatta babası işe isim düşünüyorız şuan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Buna bende inanmıyorum ya
Eminim ki yakmıştır dün resmen mesaj yazarak nasıl mutlu olduğunu anlatrı
Ahahahaha aynen başı ben çektim sonra sen bakalım sıra kimde bende çok üzülmüştüm elisaya yetemezken bi çocuk daha sıkıntılar cabası tek olumlu yanı elisanın bebekleri çok sevmesi o zaman beni bile aramıyor o yönden kafam rahat ama birde şunu diyim 10 haftalık oldum aman nazar değmesin ne bulantı ne kusma hiçbişey olmadı sanki gündelik hayatta gibiyim sadece kan ve vitamin değerim düşük ondan dolayı yorgunluk var ama çok şükür çamaşır bulaşık ne varsa hepsini yapıyorum gören sen değilde sanki ben hamileyim diyorlar Allah kolaylığını veriyor gerçekten bu minikte daha iyi anladım Rabbime bıraktım bende dikkat ettim ama olmadı verdiyse de vardır bir bildiği ne diyim
Tebrik ederim sağlıkla olsun inşallah ilk başda bende kötü olmuştum kızıma yetemezsem diye şimdi 15 haftalık hamileyim alışıyorum hem birbirlerine arkadaş olurlar oynarlar sıkılmazlar diye düşünüyorum
Kız harbi den kayra ismine uygun erkek ismi bulun bana
@Aleyna Yavuz
Kız aleynam inanırmısın şuan bende de arada oda sabahları mide bultnaıtı oluyor ama sadece bualntı kayrada ölüyordum resmwn su bile içemezdim şükğr şuan iyi yemek yemede de problem yok yemekte yapabiliyorum inşallah hepte böyle gider
İnşallah canım çok sağol
Aynen öyle kuUm bende öyle düşünüyorum dün bayağı kötüydüm ama bugün şükür iyiyim
@Aleyna Yavuz
Kız aleynam inanırmısın şuan bende de arada oda sabahları mide bultnaıtı oluyor ama sadece bualntı kayrada ölüyordum resmwn su bile içemezdim şükğr şuan iyi yemek yemede de problem yok yemekte yapabiliyorum inşallah hepte böyle gider
Hayirli olsun canim ,uzulme inanki pespese olmasicok daha iyi 1-2 sene zorlugu cekersin sonra sefasini surersin ,ben cocuklarimin arasina yaklasik 5 yil koydum sıkinti cekiyom ,oglumu tek buyuttum hic arkadas vs yoktu ,oglum buyudu ,kizim oldu ,oglum evde durmuyo hep disarda arkadaslarla oynuyo ,kizimda ayni sekilde tek buyuyo ,imkanim olmus olsaydi pespese olsalardi simdi ikisi birlerleriyle oynarlardi kizimda onlara katilirdi bende rahat ederdim ,ama aralari cok oldugu icin tekrar basa sardim inanki aralarinin cok olmasi cok zor yani benim dusuncem
Kene de zehir yokmuş kızlar iyi çıktı gebelik testi pozitif çıktı değer 10000 den büyüğk doktor baya büyük dedi moralim çok bozuk
[/QU ben şok Ayşenur zaten günün geçiyordu senin hayırlı olsun
İnşallah canım çok sağol
Aynen öyle kuUm bende öyle düşünüyorum dün bayağı kötüydüm ama bugün şükür iyiyim
@Aleyna Yavuz
Hayirli olsun canim ,uzulme inanki pespese olmasicok daha iyi 1-2 sene zorlugu cekersin sonra sefasini surersin ,ben cocuklarimin arasina yaklasik 5 yil koydum sıkinti cekiyom ,oglumu tek buyuttum hic arkadas vs yoktu ,oglum buyudu ,kizim oldu ,oglum evde durmuyo hep disarda arkadaslarla oynuyo ,kizimda ayni sekilde tek buyuyo ,imkanim olmus olsaydi pespese olsalardi simdi ikisi birlerleriyle oynarlardi kizimda onlara katilirdi bende rahat ederdim ,ama aralari cok oldugu icin tekrar basa sardim inanki aralarinin cok olmasi cok zor yani benim dusuncem
Sende haklısın canım hayırlısı böyleymiş bende hep aralarında yaş olsun istedim eşimin kalbi daha temizmiş o kayra 1.5 yaşına gelince yaparız diyordu plan dışı oldu minik
Sağol elifim