Kızlar sonuç çıktı”Hamileyim”

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar sonuç çıktı”Hamileyim” başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,159 kez görüntülenmiş, 138 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar sonuç çıktı”Hamileyim”
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Kene de zehir yokmuş kızlar iyi çıktı gebelik testi pozitif çıktı değer 10000 den büyüğk doktor baya büyük dedi moralim çok bozuk
Tebrik ederim sağlıkla olsun inşallah ilk başda bende kötü olmuştum kızıma yetemezsem diye şimdi 15 haftalık hamileyim alışıyorum hem birbirlerine arkadaş olurlar oynarlar sıkılmazlar diye düşünüyorum🙏

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Tabili öyle kuzum ben sadece hazırlıksız yakalandım kendiöe gelmem bşraz uzun oldu birde Kayra küçük diye üzülüyordum ama bugun daha iyiyim minikle konuşmaya bile başaldım🤭🤭 hatta babası işe isim düşünüyorız şuan

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Buna bende inanmıyorum ya 😂😂

Eminim ki yakmıştır dün resmen mesaj yazarak nasıl mutlu olduğunu anlatrı 😂😂
Allahimm 😂😂😂😂 ah bu erkekler varyaaaa 😂😂

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Shahhaha belli olmaz valla 😂😂 benimle önceden hamile olan ekip yeniden hamile kalmaua devam ediyor 😂😂
Ahahahaha aynen başı ben çektim sonra sen bakalım sıra kimde 🤣🤣🤣🤣bende çok üzülmüştüm elisaya yetemezken bi çocuk daha sıkıntılar cabası tek olumlu yanı elisanın bebekleri çok sevmesi o zaman beni bile aramıyor o yönden kafam rahat ama birde şunu diyim 10 haftalık oldum aman nazar değmesin ne bulantı ne kusma hiçbişey olmadı sanki gündelik hayatta gibiyim sadece kan ve vitamin değerim düşük ondan dolayı yorgunluk var ama çok şükür çamaşır bulaşık ne varsa hepsini yapıyorum gören sen değilde sanki ben hamileyim diyorlar Allah kolaylığını veriyor gerçekten bu minikte daha iyi anladım Rabbime bıraktım bende dikkat ettim ama olmadı verdiyse de vardır bir bildiği ne diyim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Korunmadın mı ay valla bende korkuyorum ya korunduğum halde hamile kalmaktan🥺
Korunduğum halde kaldım canım

İnşallah canım çok sağol

Aynen öyle kuUm bende öyle düşünüyorum dün bayağı kötüydüm ama bugün şükür iyiyim
Tebrik ederim sağlıkla olsun inşallah ilk başda bende kötü olmuştum kızıma yetemezsem diye şimdi 15 haftalık hamileyim alışıyorum hem birbirlerine arkadaş olurlar oynarlar sıkılmazlar diye düşünüyorum🙏

Allahimm 😂😂😂😂 ah bu erkekler varyaaaa 😂😂
Kız harbi den kayra ismine uygun erkek ismi bulun bana 😂😂😂

@Aleyna Yavuz
Kız aleynam inanırmısın şuan bende de arada oda sabahları mide bultnaıtı oluyor ama sadece bualntı kayrada ölüyordum resmwn su bile içemezdim 😂😂 şükğr şuan iyi yemek yemede de problem yok yemekte yapabiliyorum inşallah hepte böyle gider 🤲🏻

Son düzenleme:

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank

İnşallah canım çok sağol

Aynen öyle kuUm bende öyle düşünüyorum dün bayağı kötüydüm ama bugün şükür iyiyim

@Aleyna Yavuz
Kız aleynam inanırmısın şuan bende de arada oda sabahları mide bultnaıtı oluyor ama sadece bualntı kayrada ölüyordum resmwn su bile içemezdim 😂😂 şükğr şuan iyi yemek yemede de problem yok yemekte yapabiliyorum inşallah hepte böyle gider 🤲🏻
Buğra 😅

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kene de zehir yokmuş kızlar iyi çıktı gebelik testi pozitif çıktı değer 10000 den büyüğk doktor baya büyük dedi moralim çok bozuk
Hayirli olsun canim ,uzulme inanki pespese olmasicok daha iyi 1-2 sene zorlugu cekersin sonra sefasini surersin ,ben cocuklarimin arasina yaklasik 5 yil koydum sıkinti cekiyom ,oglumu tek buyuttum hic arkadas vs yoktu ,oglum buyudu ,kizim oldu ,oglum evde durmuyo hep disarda arkadaslarla oynuyo ,kizimda ayni sekilde tek buyuyo ,imkanim olmus olsaydi pespese olsalardi simdi ikisi birlerleriyle oynarlardi kizimda onlara katilirdi bende rahat ederdim ,ama aralari cok oldugu icin tekrar basa sardim inanki aralarinin cok olmasi cok zor yani benim dusuncem

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank

İnşallah canım çok sağol

@Aleyna Yavuz
Ya kız olursa 😂😂😂 Kağan koy oda uyar ha 😂😂 kız.olursa da bakarız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hayirli olsun canim ,uzulme inanki pespese olmasicok daha iyi 1-2 sene zorlugu cekersin sonra sefasini surersin ,ben cocuklarimin arasina yaklasik 5 yil koydum sıkinti cekiyom ,oglumu tek buyuttum hic arkadas vs yoktu ,oglum buyudu ,kizim oldu ,oglum evde durmuyo hep disarda arkadaslarla oynuyo ,kizimda ayni sekilde tek buyuyo ,imkanim olmus olsaydi pespese olsalardi simdi ikisi birlerleriyle oynarlardi kizimda onlara katilirdi bende rahat ederdim ,ama aralari cok oldugu icin tekrar basa sardim inanki aralarinin cok olmasi cok zor yani benim dusuncem
Sende haklısın canım hayırlısı böyleymiş bende hep aralarında yaş olsun istedim eşimin kalbi daha temizmiş 😂😂 o kayra 1.5 yaşına gelince yaparız diyordu plan dışı oldu minik

Sağol elifim ❤️

Ya kız olursa 😂😂😂 Kağan koy oda uyar ha 😂😂 kız.olursa da bakarız
Eşimde BORA ismini beğendi bilmiyorum 😂😂kağan da güzel ay

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar