Kızlar sorum var bakarmsnz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ümmühan tarafından oluşturulan Kızlar sorum var bakarmsnz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,484 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sorum var bakarmsnz
Konbuyu başlatan Ümmühan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Hamile kalmadan önce kilo vermek istiyorum evde dogal yöntemle nasıl verebilirim
Ablam çocuk tedavisi görmüştü doktor hormon ilaçlarını yüklemiş ablam 80 kg flan olmuştu. Hırs yaptı herbalife ye başladı. Başka doktorla tedavisine devam etti tabi o arada. Herbalifeyle 58 57 kg kadar indi. Sonra hamile kaldı 😄 kilo aldı baya hamileliginde. Sonra dogum yaptı. Süt olsun diye yedi daha çok aldı kilo 2 2.5 sene sonra yine Herbalifeyle başladı bu sefer 55 56 kg kadar indi. 2 yıl sonra bidaha, kendiliğinden korudukları halde, hamile kaldı. Şimdi 2. Yigenim 3 yaşında yine herbalife ürünlerini kullanıyor yine zayıfladı baya Bi hatta bana da yag yakıcı çayını hediye almış. Dogum sonrası içeyim diye.bitkisel oldugu için o hediyeyi uygun görmüş 😄🤦‍♀️

Ümmühan

Kayıtlı Üye
rank
Ablam çocuk tedavisi görmüştü doktor hormon ilaçlarını yüklemiş ablam 80 kg flan olmuştu. Hırs yaptı herbalife ye başladı. Başka doktorla tedavisine devam etti tabi o arada. Herbalifeyle 58 57 kg kadar indi. Sonra hamile kaldı 😄 kilo aldı baya hamileliginde. Sonra dogum yaptı. Süt olsun diye yedi daha çok aldı kilo 2 2.5 sene sonra yine Herbalifeyle başladı bu sefer 55 56 kg kadar indi. 2 yıl sonra bidaha, kendiliğinden korudukları halde, hamile kaldı. Şimdi 2. Yigenim 3 yaşında yine herbalife ürünlerini kullanıyor yine zayıfladı baya Bi hatta bana da yag yakıcı çayını hediye almış. Dogum sonrası içeyim diye.bitkisel oldugu için o hediyeyi uygun görmüş 😄🤦‍♀️
Cok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok fazla kilolu değilsin ama boyuna göre iyisin.. zayıflamak istiyorsan cnm yağlı yemeklerden uzak dur ekmek tatlıdan uzak dur bol yürüyüş spor limonlu su iç 😍 gebe de kalırsın inşallah 😍
Ay inşallah canm ama bugün kan verdim demir eksikliği B12 çok düşük dedi doktor hamile kalmamı engellermi

Çok fazla kilolu değilsin ama boyuna göre iyisin.. zayıflamak istiyorsan cnm yağlı yemeklerden uzak dur ekmek tatlıdan uzak dur bol yürüyüş spor limonlu su iç 😍 gebe de kalırsın inşallah 😍
Ay inşallah canm ama bugün kan verdim demir eksikliği B12 çok düşük dedi doktor hamile kalmamı engellermi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cok teşekkür ederim

Cnm sende bol pekmez iç.. ve kan yapıcı seyelr tüket duzelir umarım .. gerekirse doktorlar konuş sana ilaç versin kan demir için

Giizem

Kayıtlı Üye
rank
Hamile kalmadan önce kilo vermek istiyorum evde dogal yöntemle nasıl verebilirim
evde yürüyüş leslie videolarına bakmasın bence ben faydasını gördüm.sonra hafif gelmeye başlayınca jillian michaels başlamıştım.herhangi bir ürün kullanmayı mantıklı bulmuyorum.yediklerine dikkat ederek basit spor programı en iyisi bence .hem insan kendini iyi hissediyor spor ile

Tüm sayfalar yüklendi.