Kızlar sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ümmühan tarafından oluşturulan Kızlar sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,075 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sorum var
Konbuyu başlatan Ümmühan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ümmühan

Ümmühan

Kayıtlı Üye
rank
Kuzu sabah ilk idrar da hormonlar daha yüksek oluyor Muş Daha erken yaparsanız yeterli hCG seviyesine ulaşılamadığı için gebe olsanız bile sonuç negatif çıkabilir. Testi yaptığınız saat da önemlidir. çok büyük bir fark yaratmasa da sabah saatlerindeki yani uyanınca ilk idrar, her zaman çok daha iyi sonuç verir.
Tamam canım

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Adetime 2 gün var normal test ile yapsam yarın sabah yapcam sonuç cıkarmı sizce öyle yapan oldumu
Benin adetim 5 gün gecikti yaptım silik çizgi çıktı . Yarın sabah kan verecem tam belli olur yarinla beraber adet 7 gün gecikmiş olacak hayırlısı bakalım. Bence sende adetinin geçmesini bekle sonra erken gebelik testi yap cnm

Ümmühan

Kayıtlı Üye
rank
Benin adetim 5 gün gecikti yaptım silik çizgi çıktı . Yarın sabah kan verecem tam belli olur yarinla beraber adet 7 gün gecikmiş olacak hayırlısı bakalım. Bence sende adetinin geçmesini bekle sonra erken gebelik testi yap cnm
Dün akşam yaptm ilk defa bende de silik çizgi çıktı bugün gidip erken gebelik testi alcam

Tüm sayfalar yüklendi.