Kızlar sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 58sivas tarafından oluşturulan Kızlar sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,178 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sorum var
Konbuyu başlatan 58sivas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 58sivas

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnanın oralarada baktık ama iş yok burda şuan degdim gibi iş ayarlabilecek birileri varsa Allah rızası için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Benim var ama çok uzaksın be güzelim sen Sivas ben Kırklareli. Ankara da da var aslında hastanelere görevli alıyorlar 1 ay önce dayım girdi. Sizin orda şehir hastanesi filan yok mu oralarda da alım oluyor diye biliyorum sorup soruştursun bı eşin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim ailemde Sivas'ta kardeşim fabrikalara başvurdu bu ay alım olacak.
Bende öyle biliyorum 1 aydan 1 aya hep alım yapıyor çünkü fabrikalar bazı insanlar çünkü fabrika şartlarına ayak uyduramiyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Benim var ama çok uzaksın be güzelim sen Sivas ben Kırklareli. Ankara da da var aslında hastanelere görevli alıyorlar 1 ay önce dayım girdi. Sizin orda şehir hastanesi filan yok mu oralarda da alım oluyor diye biliyorum sorup soruştursun bı eşin

Bende öyle biliyorum 1 aydan 1 aya hep alım yapıyor çünkü fabrikalar bazı insanlar çünkü fabrika şartlarına ayak uyduramiyor
Aynen öyle kuzum aylık alım oluyor oralarda çok kişi durmuyor zaten birkaç gün durup çıkıyorlar

Tmm abla dönüş yap
Tamam kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.