Kızlar sürekli hamileyim😂😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan Kızlar sürekli hamileyim😂😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,056 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sürekli hamileyim😂😂
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
vallahi bende İstanbul'dan başka yerde yaşamam diyordum Ama İstanbul dışına 1 2 günlük kaçamak tatil için gidiyoruz arada hem insanları sakin hem trafik yok tertemiz hava misssgibi valla ciddi ciddi düşünüyorum şimdi hem bu şehir insanı gerçekten her anlamda yoruyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında daimi olması bile şart değil biliyor musunuz haftasonlari şehrin kalabalığından sıyrılmak için bile tercih edilebilir hem çocuklar içinde güzel olur otel den ziyade kendi evinin konforu aynı zamanda çocuklar beton yığını dan başka birşey görür ayakları toprağa basar bahçeli ufak müstakil bir yer olursa
Kuzum şükürler olsun var ufak bahçeli Bi ev 25 dakika mesafede ama ben sevmiyorum ya kız ne konforu haftasonu gittiğimde sadece temizlikte geçiyordu oyüzden gitmiyorum otel gibi konforu var mı herşey önüne geliyor yemek bulaşık çamaşır ütü temizlik derdin yok 🤦‍♀️😂😂😂😂

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Şu apartmanda oturma ahlağı olmayan insanlara sinir oluyorum ben akşam işten gelince saat 7.30 8 gibi süpürge açiyordum kimseyi geç saatte rahatsız etmemek için süpürge acmadan önce de alt komşuyu arıyordum rahatsız olmazsanız süpürge acicam diye 😅
Kadın ben taşınırken ağladı senin gibi bulamayız diye 😂🤣😅
Ama kendileri her pazar rutin evde şemame açıp halay çekiyordu 7 kişi (işin kötü kısmı da bu) 😂😂🤣😅😂😂
Aaa aynı ben arıyodum diyodu ki kız daha saat 7 buçuk nolcak olsun diyodum işten geldi dinlenmek ister belki eşiniz.

Aaa aynı ben arıyodum diyodu ki kız daha saat 7 buçuk nolcak olsun diyodum işten geldi dinlenmek ister belki eşiniz.
Senin komşularda Karşılık olarak son ses şemame müziği eşliğinde binayi düğün salonuna ceviriyorlarmıydı peki 😂😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum şükürler olsun var ufak bahçeli Bi ev 25 dakika mesafede ama ben sevmiyorum ya kız ne konforu haftasonu gittiğimde sadece temizlikte geçiyordu oyüzden gitmiyorum otel gibi konforu var mı herşey önüne geliyor yemek bulaşık çamaşır ütü temizlik derdin yok 🤦‍♀️😂😂😂😂
Otele asla yıkanması için çamaşır ve ütü vermem ama yemek konusunda kesinlikle katılıyorum 🤩

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar