Kızlar tuz tüketimi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan Kızlar tuz tüketimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,531 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar tuz tüketimi
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Taramalarını yaptırdunmı
Canım biz de hem kan uyuşmazlığı hem akraba evliliği var ilk gebeliğimde 2 li yaptırdım sadece bi sıkıntı çıkmadı. BundA sadece detaylı yaptırdım çünkü öyle bile olsa aldırmam Allahtan gelmiş derim. Arkada evladım var eşim var ben varım herkes engelli adayı neticede oğlum sağlıklı doğdu 7 yaşında ama ne malum şimdi olmayacağı. Biraz tevekkül etmek lazım ne gelmişse Rabbim den dedim. Çok da güvenilir değil o testler

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Canım biz de hem kan uyuşmazlığı hem akraba evliliği var ilk gebeliğimde 2 li yaptırdım sadece bi sıkıntı çıkmadı. BundA sadece detaylı yaptırdım çünkü öyle bile olsa aldırmam Allahtan gelmiş derim. Arkada evladım var eşim var ben varım herkes engelli adayı neticede oğlum sağlıklı doğdu 7 yaşında ama ne malum şimdi olmayacağı. Biraz tevekkül etmek lazım ne gelmişse Rabbim den dedim. Çok da güvenilir değil o testler
Annemle babam dayı çocukları teyzemide halasının ogluyla evlendirdik öyle alaka yok cnm akraba evligi çocuk etkilenir diye biz 4 kardeşiz teyzemde 5 çocuk var şimdi yeni hamile

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Annemle babam dayı çocukları teyzemide halasının ogluyla evlendirdik öyle alaka yok cnm akraba evligi çocuk etkilenir diye biz 4 kardeşiz teyzemde 5 çocuk var şimdi yeni hamile
Dayı oğlu hala kızıyız bizde bilmiyorum bizde sıkıntı çıkmadı ama amcamla yengem teyze çocukları onların 2. Çocuk rahatsız biraz valla hayırlısı olsun artık

Tüm sayfalar yüklendi.