KIZLAR UZAKLASTİRMA ALMAK İCİN NEREYE GİTMEM GEREKİYOR

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan KIZLAR UZAKLASTİRMA ALMAK İCİN NEREYE GİTMEM GEREKİYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 438 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı KIZLAR UZAKLASTİRMA ALMAK İCİN NEREYE GİTMEM GEREKİYOR
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Çok şükür cnm bende ev taşıyacağı m depremden sonra korktuk baya evimde yüksekti şimdi ordan taşınacağı m inşallah ama sen ihmal etme canım kades uygulamasını indir hemen
İndirdim kuzum bende eşinle halledinmi sorununu sana. Davranışı nasil

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Anladi haksız olduğunu baya dil döktü bende uzamasin istedim artık benim oğlanın aklı herşeye yetiyor ya birde yoruldum biliyor musun oda anladı inşallah 🤷🤦şuanda iyiyiz canım
Rabbim daha iyi etsin canım benim ama boyun eğme sakin

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Hakaret psikolojik şiddet vardı sürekli kadinligimla vuruyordu bende artık dayanadim kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez kimse yuvasını dağıtmak istemez kim isterki anne baba evine siginsin bende insanım kadınım artık dayanamadim dava acdim bosandim her zaman Altan aldım evliykende şimdide çocuğum için azla cizgimi asmadim hakaret etsede beddua etsede her gün her gece yeri geldi yazdı ama çocuğum dışında yazma dedim ama ne yaazikki anlamiyor bizim bir çocuğumuz var saygı olmalı ama bu onda yok her çocuk ister anne babayla buyumek ama herşey bizim isyedigimiz olmuyor benim yaşadığımı kimse yasmamistir karnimda çocuğum oldu dogumdan 10 gün sonra evaldimi kaybettim burdaki arkadaşlarım benim neler yaşadığımı biliyor 5 sene sabrettim düzelir yuvam dağılsın istemedim bunu anlamamakla hiç bir alakası yok....
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum öyle yapacagim şuan diyorumki iyiki bosanmisim

Kuzum öyle yapacagim şuan diyorumki iyiki bosanmisim

Teşekkür ederim hazalim

Tamam kuzum
Çok geçmiş olsun canım

Tüm sayfalar yüklendi.