Cok zor durumdayım 2 gundur canım umarım o kadar sürmez benimki ya 2 kucuk çocukla yanliz bide bu çıktı basimaValla kızlar bende 2 ncı kızımda olmusdum.cok çektim o hastalık yüzünden belki 6 sene sonra üçüncüyü doğurdum onda devam etti vallahi çok doktorlara gittim anlamadılar titremekden yorganı sırtımdan bırakamıyodum ama son 2 seendir geçti çok şükür bilmiyorum bu doğumdan sonra yine başlarmi coknzor çok geçmiş olsun nazarda degiyo olabilir oku ufle.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim zaten önce titreme üşüme geliyor ardindanda ter dün gece 2 kere geldi her geliştede yarım saat sürdü sonra sabaha kadarda terledim 3 kere kiyafet değiştirdimÜşütmekten oluyo ben farkettim kendime dikkat etmediğimi bebeğim küvezde kaldı 8 gün e burdada kar va gidip geldim hastaneye üşüttüm sonra sıkı giyindim terledim falan geçti sende bi kaç gün terlet geçer inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim sicak basıyor tahammül edemiyorum ama deneyecem bugunÜşütmüşsundur büyük ihtimalle canım ilk dogumumda bende de olmuştu ayağından çorabını patigini üzerinden suveterinj eksik etme