Sorum var Kizlar yardımcı olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melisaazra1238 tarafından oluşturulan Kizlar yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 590 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Melisaazra1238
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘
Kizlar sorum biraz değişik olucak ama 1 haftadır sol kolum ağrıyor hareket ettirince birsey yapınca ağrıyor doktora gittim doktor iş yapmaktan oluyor dedi ama ağır bir iş fln da yapmadım doğru dürüst röntgen fln da çektirmedi böyle bir durum yaşayan hiç oldumu acaba sol kol kalp damar rahatsızlığı olarak biliniyorms ama
Canım dediğin gibi bi akşam bende de ağrıdı bi anda acile gitmiştim birşey çıkmamıştı sonra da ağrımadı çok şükür ama doktora gitmeyi düşünüyorum ben

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar sorum biraz değişik olucak ama 1 haftadır sol kolum ağrıyor hareket ettirince birsey yapınca ağrıyor doktora gittim doktor iş yapmaktan oluyor dedi ama ağır bir iş fln da yapmadım doğru dürüst röntgen fln da çektirmedi böyle bir durum yaşayan hiç oldumu acaba sol kol kalp damar rahatsızlığı olarak biliniyorms ama
Benim sağ kolumda ağrı olmuştu zorlamışsın dedi halı fırçasını çok sıkmıştım elimde yıkarken krem verdi gecti hareket edince agriyordu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar