Sorum var Kizlar yardımcı olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kizlar yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,281 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar doğum yapalı 18 gün oldu fakat göğüs ucum hala yara içinde ucu çatlamış resmen lansinoh krem kullanıyorum zeytin yağ fln da kullandım faydası yok ne yapmam lazım sızlıyor artık resmen bebgime sut verirken bile çok zorlanıyorum

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kizlar doğum yapalı 18 gün oldu fakat göğüs ucum hala yara içinde ucu çatlamış resmen lansinoh krem kullanıyorum zeytin yağ fln da kullandım faydası yok ne yapmam lazım sızlıyor artık resmen bebgime sut verirken bile çok zorlanıyorum
Kuzum aslında onlar iyi gelirde bebek Emince sil ıslak kalmasın canım oda kurutur acı verir kız bende hiç yara olmadı şükür ya o yüzden pek bilgi veremeyeceğim çok geçmiş olsun canim

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum aslında onlar iyi gelirde bebek Emince sil ıslak kalmasın canım oda kurutur acı verir kız bende hiç yara olmadı şükür ya o yüzden pek bilgi veremeyeceğim çok geçmiş olsun canim
Vallah canım ne yapacağım bilmiyorum ya her yolu deniyorum ama yok ya bebek çok güçlü çekiyor emince bence ondan iyilesmiyor diye düşünüyorum

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Emzirmeden önce sütünü sık göğsüne sür canım hatta ara ara sık yumusat inşallah hemen geçer çok zor onun acısı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebeği doğru pozisyonda emzirdiğinden emin ol genel olarak yara yanlış emzirme yüzünden oluyor çünkü göğüs kısmını komple ağzına verdiğinden emin ol canım kendi sütünü bol bol sür . Göğüsünü emzirirken elini makas yaparak tutma C şeklinfe tut.

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Bebeği doğru pozisyonda emzirdiğinden emin ol genel olarak yara yanlış emzirme yüzünden oluyor çünkü göğüs kısmını komple ağzına verdiğinden emin ol canım kendi sütünü bol bol sür . Göğüsünü emzirirken elini makas yaparak tutma C şeklinfe tut.
Canım bende c şeklinde yapıyorum bide düzgün pozisyon da veriyorum ama hala daha yara oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zor bı yara canım bende çektim 20 25 gün kenarları delinmisti artık çocuk ağzına alınca aklım gidiyodu ilaç yağ falan derken geçti
Benimde öyle canım bebegim uyanınca emmek isteyince çok zorlanıyorum emzirirken

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar